ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Δραματικές εξελίξεις - Ανατρέπονται όλα

Υπόθεση Μαντλίν: Δραματικές εξελίξεις - Ανατρέπονται όλα

Ο Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, συνεχίζει να κρατείται.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007, καθώς ο δικηγόρος του νούμερο ένα υπόπτου, Κρίστιαν Μπρίκνερ, δήλωσε πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ο Φρίντριχ Φούλσκερ, συνήγορος του Μπρίκνερ, ταξίδεψε στην Πορτογαλία, στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ, όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν και επιστρέφοντας στη Γερμανία τόνισε πως συγκέντρωσε αποδείξεις που δείχνουν ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση.

«Αν ευσταθούν όσα δήλωσε ο μάρτυρας, υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο ενάμιση λεπτού, στο οποίο το παιδί χάθηκε. Ωστόσο, οι χρόνοι δεν ταιριάζουν και θα το αποδείξουμε από τα τηλεφωνικά αρχεία», σχολίασε ο Φούλσκερ.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, συνεχίζει να δηλώνει πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Την ίδα ώρα, ο Μπρίκνερ ετοιμάζει νέα αίτηση για αποφυλάκιση καθώς έχει συμπληρώσει τα 2/3 της ποινής του και με βάση το νόμο έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά - θερμό επεισόδιο με Oruc Reis: Ποια θα είναι η επόμενη NAVTEX των Τούρκων;