ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε ένα κουκλάκι χτισμένο σε τοίχο του σπιτιού της- Της είπαν να μετακομίσει αμέσως

Βρήκε ένα κουκλάκι χτισμένο σε τοίχο του σπιτιού της- Της είπαν να μετακομίσει αμέσως

Το κουκλάκι είναι άγνωστο πώς κατέληξε εκεί, ωστόσο όσοι το είδαν... ανατρίχιασαν από τρόμο.

Μια ανατριχιαστική ιστορία, η οποία συνοδευόταν και από τις αντίστοιχες φωτογραφίες, εξιστόρησε μια γυναίκα μέσω του Twitter, καθώς η αδερφή της βρήκε ένα κουκλάκι... χτισμένο μέσα στους τοίχους του σπιτιού!

Στο ποστ που «ανέβασε» στο twitter, φαίνεται η φωτογραφία μιας ανατριχιαστικής κούκλας μέσα στον τοίχο. Να σημειωθεί πως το διαμέρισμα ήταν νεότευκτο, ενώ γιατί και πώς το κουκλάκι βρέθηκε εκεί, δεν μπορεί να το απαντήσει ουδείς.

Μέσα σε λίγες ώρες το συγκεκριμένο ποστ συγκέντρωσε 300.000 likes από όλο τον πλανήτη, με την συγκεκριμένη χρήστη του twitter να αναφέρει: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας».

Αφού στα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, αρκετοί την παρότρυναν τη γυναίκα να μετακομίσει και πως είναι ξεκάθαρα κάτι το οποίο σχετίζεται με μαγεία, ένας άλλος χρήστης έδωσε την απάντηση.

«Αυτά ονομάζονται μωρά υπογείου. Στη δεκαετία του '70, ήταν trend στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια. Συχνά χτίζανε τέτοια κουκλάκια στους τοίχους. Έβαζαν επίσης και εφημερίδα ή χρήματα, αλλά σπάνια», ανέφερε.

Το αν μετακόμισε ή όχι η γυναίκα δεν το ξέρουμε...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Αποκάλυψη Πέτσα: Πότε ανακοινώνεται η άρση των μέτρων