ΚΟΣΜΟΣ

Top 10: Δέκα celebrities που είχαν άσχημα μπλεξίματα με την αστυνομία!

Top 10: Δέκα celebrities που είχαν άσχημα μπλεξίματα με την αστυνομία!

Μπορεί οι παγκοσμίου φήμης celebrities να έχουν εκατομμύρια ακολούθους, αξιοσημείωτες επιτυχίες, αμύθητα πλούτη και φήμη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε εκείνους και εμάς, είναι πως εμείς τουλάχιστον έχουμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε μερικά πράγματα αποκλειστικά για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ εκείνοι δεν μπορούν να κρυφτούν πουθενά και από κανέναν, ειδικά από τους δαιμόνιους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Οι προσωπικές τους ιστορίες καταλήγουν πάντα να γίνονται viral και να κάνουν αστραπιαία τον γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας εκρηκτικές συζητήσεις στον δημόσιο διάλογο, επικά πρωτοσέλιδα και απίθανα memes που δίνουν μία πιο κωμική διάσταση στις περιπέτειες τους.

Τι γίνεται όμως, όταν η αφήγηση του περιστατικού, περιλαμβάνει σειρήνες, περιπολικά, αστυνομικούς, συλλήψεις και δικαστήρια; Τότε μιλάμε για μία είδηση που θα πάρει κινηματογραφικές διαστάσεις, ενώ θα χρειαστούν μήνες, μπορεί και χρόνια, μέχρι να κατακάτσει. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την χολιγουντιανή καταδίωξη του Νίκου Καρβέλα και της τότε συζύγου του Αννίτας Πάνια στην περιοχή της Βάρης το 2008, η οποία έληξε ανώδυνα στη δικαστική αίθουσα τον Οκτώβριο του 2012;

Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχουν συγκεντρωμένες μερικές ιστορίες παρόμοιες με την παραπάνω, η οποίες αποδεικνύουν πως της φυλακής τα σίδερα, δεν είναι το ιδανικότερο μέρος για την αφρόκρεμα της showbiz.

  1. Jane Fonda

Η 82χρονη ηθοποιός Jane Fonda είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τις αρχές, αφού το επαναστατικό πνεύμα της, είναι η αιτία που έχει συλληφθεί πέντε φορές! Η τελευταία μάλιστα ήταν τον Δεκέμβρη του 2019, λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της, ενώ διαδήλωνε με μία ομάδα ακτιβιστών ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

  1. Chris Brown

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Chris Brown είναι ένας από τους πιο μισητούς celebrities παγκοσμίως, έναν τίτλο που κέρδισε με την… αξία του το 2009, όταν εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς του, οδήγησε την τραγουδίστρια (και τότε σύντροφό του) Rihanna στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις, γεγονός για το οποίο αργότερα συνελήφθη. Ο φάκελός του στην αστυνομία περιλαμβάνει αρκετές ακόμη αλλά λιγότερο γνωστές ιστορίες, όπως εκείνη τον Ιανουάριου του 2019 που η αστυνομία τον συνέλαβε για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και επιθετική συμπεριφορά.

  1. Shia LaBeouf

Ο LaBeouf θεωρείται από τα «κακά» παιδιά του Χόλυγουντ και όχι άδικα, αφού οι καυγάδες του με αγνώστους έξω από δημοφιλή μπαρ, έχουν στολίσει ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα του «κίτρινου» τύπου. Ωστόσο, εάν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα highlight από τον αστυνομικό του φάκελο, αυτό θα ήταν σίγουρα η επίσκεψή του σε ένα θέατρο του Broadway το καλοκαίρι του 2014. Αφού ο Shia LaBeouf άναψε ανενόχλητος το τσιγάρο του μέσα στην αίθουσα, έφτυσε τους αστυνομικούς που του ζήτησαν να το σβήσει και να αποχωρήσει, οπότε τον οδήγησαν απευθείας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

  1. Lindsay Lohan

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο φάκελος που διαθέτει στην αστυνομία η Lilo, είναι πολύ πιο «πλούσιος» από την καριέρα της στην υποκριτική. Η πρώτη της σύλληψη πραγματοποιήθηκε το 2007, όταν η αστυνομία την έπιασε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στους δρόμους του Beverly Hills. Αυτό βέβαια δεν την πτόησε, αφού έκτοτε έχουν καταγραφεί περισσότερα από δέκα περιστατικά παράβασης, κυρίως λόγω κατοχής ή χρήσης ναρκωτικών, επιθετικής συμπεριφοράς, σωματικής βλάβης και επικίνδυνης οδήγησης.

  1. Pete Doherty

Ο Pete Doherty υπήρξε τραγουδιστής των The Libertines και των Babyshambles, αλλά έγινε ευρέος γνωστός μέσα από την ταραχώδη σχέση του με την Kate Moss, η οποία ξεκίνησε το 2005 και έληξε το 2007. O Doherty έχει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με την αστυνομία, αρκεί να σκεφτεί κανείς πως -μόνο- τον Νοέμβριο του 2019, κατάφερε να τον συλλάβουν δύο φορές μέσα σε μόλις τρεις ημέρες!

. Robert Downey Jr.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Iron Man, δηλαδή ο αγαπημένος μας Robert Downey Jr., δεν ήταν πάντα ο ήσυχος και σοφιστικέ τύπος στον οποίο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Για ένα μεγάλο διάστημα στο παρελθόν, έδινε «μάχη» με τον εθισμό του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, γεγονός στο οποίο οφείλονται και οι έξι συλλήψεις που καταγράφονται στο αρχείο που υπάρχει στην αστυνομία.

  1. Michelle Rodriguez

Η δυναμική και γοητευτική Michelle Rodriguez έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις ταινίες «The Fast and Furious» αλλά και από την τηλεοπτική σειρά «Lost». Τα μπλεξίματά της με την αστυνομία χρονολογούνται περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε την καριέρα της, δηλαδή το 2002, όταν συνελήφθη μαζί με τη συγκάτοικό της εξαιτίας ενός σοβαρού καυγά που είχανε μεταξύ τους. Από το 2003 και για τα επόμενα εφτά χρόνια, συγκέντρωσε άλλες τέσσερις συλλήψεις και πολλές ακόμη κατηγορίες, οι οποίες ως επί το πλείστον σχετίζονταν με τον εθισμό της από το αλκοόλ.

  1. Justin Bieber

Μπορεί ο Justin Bieber να μην έχει κλείσει ούτε τα τριάντα, ο φάκελός του στην αστυνομία όμως, δείχνει πως ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει… φάει τη ζωή με το κουτάλι! O 26χρονος έχει κατηγορηθεί για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αυτοσχέδιες κόντρες σε κατοικημένη περιοχή, επίθεση και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ οι καυγάδες του έχουν ξεσηκώσει αρκετές φορές την αστυνομία στο «πόδι».

. James Brown

O «βασιλιάς» της soul έζησε μια πολυτάραχη και γεμάτη ζωή, η οποία εκτός από επιτυχίες περιλάμβανε και αρκετές συλλήψεις. Η πρώτη από αυτές ήταν το 1998, όταν ο τραγουδιστής ανάγκασε ένα περιπολικό να τον καταδιώκει για ώρες, ενώ η τελευταία ήταν το 2004 στη Νότια Καλιφόρνια, όπου η αστυνομία κατέφθασε σπίτι του, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, το οποίο αφορούσε τη σύντροφό του, Tomi Rae Hynie.

  1. Charlie Sheen

O Charlie Sheen έχει βρεθεί αναρίθμητες φορές στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, με αφορμή τα ξέφρενα πάρτι που διοργάνωνε στο σπίτι του, ωστόσο ο λόγος για τον οποίο απέκτησε έναν… παραφουσκωμένο φάκελο στην αστυνομία, είναι πολύ σοβαρότερος. Ο Sheen έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί περισσότερες από πέντε φορές, ενώ οι περισσότερες κατηγορίες αφορούν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή επίθεσης σε γυναίκες. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η επίθεση στην πρώην σύντροφό του Kelly Preston, την οποία είχε πυροβολήσει στον ώμο όσο συγκατοικούσαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.