ΚΟΣΜΟΣ

Κρίση στο Μπάκιγχαμ: Σύννεφα στο γάμο Γουίλιαμ - Κέιτ; Συντετριμμένος ο Πρίγκιπας

Κρίση στο Μπάκιγχαμ: Σύννεφα στο γάμο Γουίλιαμ - Κέιτ; Συντετριμμένος ο Πρίγκιπας

Όσοι πόνταραν ότι η αναστάτωση που προκάλεσε η συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στη βασιλική οικογένεια του Λονδίνου θα έληγε με μία λιτή ανακοίνωση, διαψεύστηκαν.

Οι «αναταράξεις» από τα όσα δήλωσαν προ ημερών η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ συνεχίζονται και πλέον φαίνεται ότι προκαλούν προβλήματα στο πριγκιπικό ζεύγος Γουίλιαμ και Κέιτ.

Σύννεφα στις σχέσεις Ουίλιαμ-Κέιτ;

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να εγκαταλείπει το Παλάτι του Κένσινγκτον, φανερά αναστατωμένη και να οδηγεί στους δρόμους του Λονδίνου. Η εφημερίδα αφήνει υπόνοιες ότι οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν διαταραχθεί μετά από όλα όσα βίωσαν το τελευταίο διάστημα. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι βαθιά στενοχωρημένος και ανησυχεί ότι στο εξής κάθε του κίνηση και κάθε ιδιωτική του συνομιλία «θα γίνεται θέμα στην αμερικανική τηλεόραση».

Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ τηλεφωνήθηκαν αλλά...το χάσμα δε γεφυρώθηκε


Αφορμή οι πρόσφατες αποκαλύψεις από τη Γκέιλ Κινγκ, συμπαρουσιάστρια της εκπομπής του CBS This Morning και προσωπική φίλη της Μέγκαν Μαρκλ αλλά και της Όπρα. Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος είπε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε με τον αδελφό του Χάρι για πρώτη φορά, μετά τη συνέντευξη, όμως η συνομιλία τους «δεν ήταν παραγωγική».

Της το επιβεβαίωσαν οι Σάσεξ, όπως είπε. Τα σχόλιά της έγιναν την ίδια ημέρα που ο 99χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος που βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο μετά από 28 ημέρες νοσηλείας, συναντήθηκε ξανά με τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η συνέντευξη δε θα είχε μεταδοθεί, αν πέθαινε ο Φίλιππος


Η Γκέιλ Κίνγκ αποκάλυψε επίσης ότι η Μέγκαν και ο Χάρι σχεδίαζαν να αναβάλουν τη συνέντευξη στην Όπρα σε περίπτωση που πέθαινε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

«Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, Θεός φυλάξει, η συνέντευξη δεν θα είχε διεξαχθεί τη συγκεκριμένη στιγμή», είπε η Κινγκ. Εκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη στο ραδιόφωνο SiriusXM, λέγοντας πως το ζευγάρι, που μαγνητοσκόπησε τη συνέντευξη πριν εισαχθεί ο Φίλιππος στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, ποτέ δεν είχε σκοπό να επιτρέψει να βγει στον αέρα, εάν πέθαινε ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η γιαγιά του 3χρονου που έπεσε στο βαρέλι με το νερό – Οι τραγικές συμπτώσεις