ΚΟΣΜΟΣ

Ο χειρότερος εργοδότης όλων των εποχών: Πλήρωσε υπάλληλο που παραιτήθηκε με 91.500 λαδωμένα κέρματα

Ο χειρότερος εργοδότης όλων των εποχών: Πλήρωσε υπάλληλο που παραιτήθηκε με 91.500 λαδωμένα κέρματα

Τα δεκάδες χιλιάδες κέρματα αντιστοιχούσαν στο ποσό των 915 δολαρίων.

Ένα ιδιοκτήτης συνεργείου στην Τζόρτζια των ΗΠΑ κέρδισε (και δικαίως) τον τίτλο του χειρότερου εργοδότη στην ιστορία καθώς πλήρωσε τον τελευταίο μισθό υπαλλήλου που παραιτήθηκε με 91.500 μονόλεπτα νομίσματα καλυμμένα με λάδι μηχανής!

Τα κέρματα αυτά ανέρχονταν συνολικά στο ποσό των 915 δολαρίων, ένα ποσό που όφειλε το συνεργείο «A OK Walker Autoworks» στον Αντρέας Φλάτεν, με τον άτυχο μηχανικό να είναι αναγκασμένος να καθαρίσει ένα-ένα τα λαδωμένα νομίσματα!

Από την πλευρά της η «Α OK Walker Autoworks» δεν έχει σχολιάσει δημοσίως το περιστατικό, όμως, στον ιστότοπό της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ναι δεχόμαστε τα μονόλεπτα κέρματα ως πληρωμή! Είναι μετρητά ανόητοι!».

Ο ιδιοκτήτης, Μάιλς Γουόλκερ, είπε σε έναν δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού CBS46 ότι δεν θυμόταν αν πέταξε τα νομίσματα στο αυτοκίνητο του Φλάτεν αλλά πρόσθεσε: «Πληρώθηκε και αυτό είναι που έχει σημασία».

Ο Φλάτεν ήταν διευθυντής στην εταιρεία έως ότου παραιτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο καθώς διαφώνησε με το αφεντικό του για τις ώρες που θα έφευγε, ώστε να παραλαμβάνει το παιδί του από το σχολείο.

Όμως εκκρεμούσε η αμοιβή του, κάτι που τον οδήγησε να υποβάλει αίτημα στο Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, το οποίο επιβεβαίωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι είχε επικοινωνήσει τρεις φορές με το συνεργείο για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Τα κέρματα βρίσκονται τώρα σε ένα καρότσι στο γκαράζ του Φλάτεν ενώ ο άτυχος άνδρας προσπαθεί να τα καθαρίσει σε πρώτη φάση...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι - Τα σενάρια με λιανεμπόριο, σχολεία, εστίαση