ΚΟΣΜΟΣ

Κηδεία πρίγκιπα Φιλίππου: Ενδείξεις συμφιλίωσης ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι (vid)

Χάρι και Ουίλιαμ
BBC

Ως ένδειξη πως τα δύο αδέλφια μπορεί να συμφιλιώνονται εκλαμβάνεται η εικόνα των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου, να συζητούν, συνοδευόμενοι από την Κέιτ, σύζυγο του Ουίλιαμ.  

Υπενθυμίζεται πως οι σχέσεις των δύο αδελφών φέρονταν να έχουν χειροτερέψει πολύ, στον απόηχο των εξελίξεων γύρω από τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν δώσει μια συνέντευξη - «βόμβα» στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγόρησαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας πως έκανε ρατσιστικό σχόλιο, ενώ είπαν ότι οι εκκλήσεις της Μέγκαν για βοήθεια όταν ένιωθε πως ήθελε να αυτοκτονήσει αγνοήθηκαν.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα, σε μια σειρά εξελίξεων που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την οικογένεια.

Η Μέγκαν δεν παρέστη στην τελετή, καθώς παρέμεινε στις ΗΠΑ λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης. Σημειώνεται πως οι παρευρισκόμενοι δεν φόρεσαν στρατιωτικές στολές, όπως ήταν η παράδοση, σε κάτι που ερμηνεύτηκε ως μια προσπάθεια να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο Χάρι, που, παρά την υπηρεσία του στο Αφγανιστάν όσο ήταν στον στρατό, δεν δικαιούται πλέον να φορά στολή, εφόσον στερήθηκε τους τιμητικούς του στρατιωτικούς τίτλους.

Δείτε το βίντεο - Η στιγμή που ο Χάρι και ο Ουίλιαμ μιλούν μετά την τελετή:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Τουρκία: Έσφαξε τη γυναίκα του επειδή του ζήτησε διαζύγιο