ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - «Το παιδί είναι νεκρό», λέει η αστυνομία

Υπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις - «Το παιδί είναι νεκρό», λέει η αστυνομία

Σοκ από τις αποκαλύψεις της γερμανικής αστυνομίας.

Το μυστήριο της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν συνεχίζει να συγκλονίζει 14 χρόνια μετά, με τη γερμανική αστυνομία να δηλώνει επίσημα πως το παιδί έχει δολοφονηθεί.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από το θέρετρο Prai da Luz του Αλγκάρβε στην Πορτογαλία και από εκείνη τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να οδηγεί στο τι συνέβη.

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, παραμένει στη φυλακή ωστόσο κανένα στοιχείο δεν έχει εμφανιστεί που να τον «δένει» με την υπόθεση.

Ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε στον γερμανικό Τύπο πως οι πιθανότητες να ζει η Μαντλίν είναι απειροελάχιστες και αν έχει δολοφονηθεί αυτό έχει συμβεί λίγες ώρες μετά την απαγωγή της.

Ο Βόλτερς τόνισε πως υπάρχουν αποδείξεις πως η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον Μπρίκνερ, ωστόσο μέχρι στιγμής καμία δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα.

Μάλιστα, ο Βόλτερς ήταν τόσο κυνικός που όταν ρωτήθηκε που σκοτώθηκε το παιδί είπε «Στην Πορτογαλία. Είμαι αισιόδοξος πως θα λυθεί η υπόθεση».

Να σημειωθεί πως ο Βόλτερς βρίσκεται στη φυλακή για εμπορία ναρκωτικών και σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται η ποινή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.