ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία από την Παραγουάη - Εξαρθρώθηκε τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία από την Παραγουάη - Εξαρθρώθηκε τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας

Αρχηγός του κυκλώματος ήταν ένας 58χρονος Γερμανός με τον οποίο συνδέεται άμεσα ο Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν καθώς η εξάρθρωση κυκλώματος παιδεραστίας στην Παραγουάη φέρνει νέα στοιχεία που οδηγούν άμεσα στο νούμερο ένα ύποπτο, Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Σε μια τεράστια επιχείρηση που έγινε στην Παραγουάη, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 58χρονος Γερμανό, ονόματι Christian Kruse, ο οποίος φέρεται να έχει στενή σχέση με τον Μπρίκνερ.

O Kruse

Ο Nimio Cardozo, επικεφαλής της Παραγουανής αστυνομίας δήλωσε στη Mirror: «Υπάρχουν στοιχεία από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας που μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στις έρευνες για τη Μαντλίν».

Μάλιστα, ο Cardozo τόνισε πως ήδη η αστυνομία της Παραγουάης έχει δώσει τα στοιχεία στην αντίστοιχη γερμανική.

Να σημειωθεί πως η επιχείρηση σύλληψης του Kruse έγινε στις 12 Απριλίου, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δηλώνει πως υπάρχουν νέα στοιχεία που μαρτυρούν πως η Μαντλίν είναι νεκρή, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να έχουν βρει την άκρη του νήματος οι Παραγουανοί.

Η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και έκτοτε δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρομβώσεις μετά το εμβόλιο AstraZeneca στην Κρήτη: Τι δείχνει το προσωρινό πόρισμα από την επιτροπή