ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για 14χρονη στις ΗΠΑ: 23χρονος την χτύπησε και τη μαχαίρωσε 25 φορές

Δολοφονία ΗΠΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός κοριτσιού 14 ετών μετά από επίθεση που δέχθηκε από 23χρονος ο οποίος την χτύπησε, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε 24 φορές

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει έδωσε για τέσσερις ημέρες μιας 14χρονη στις ΗΠΑ μετά την επίθεση που δέχθηκε από 23χρονο ο οποίος την χτύπησε, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε 24 φορές.

Η Daisy "Jupiter" Paulsen επέστρεφε με το σκέιτ της στο σπίτι του πατέρα της το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Βόρεια Ντακότα όταν δέχθηκε την επίθεση από τον 23χρονο Arthur Prince Kollie.

Ο 23χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας

Ο 23χρονος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την άγρια επίθεσή του αφού τον αναγνώρισε οδηγός και αφού εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει σε κατάστημα για να αγοράσει μπλούζα προκειμένου να αλλάξει το γεμάτο αίματα λευκό t-shirt που φορούσε.

Η άτυχη 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις αλλά, όπως εξήγησαν οι γιατροί, η ζημιά που είχε υποστεί στον εγκέφαλό της ήταν τόσο σημαντική που οδήγησε στον θάνατό της τέσσερις ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 23χρονος μαχαίρωσε αρκετές φορές την 14χρονη κατά τη διάρκεια των 20 λεπτών που την κακοποιούσε.

Ο οδηγός που αναγνώρισε τον 23χρονο είπε στους αστυνομικούς ότι τον είδε να κρατάει κλειστή τη μύτη της κοπέλας με το ένα του χέρι ενώ με το άλλο την έσφιγγε στο λαιμό.

Ο 23χρονος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι δεν θυμάται τίποτα υποστηρίζοντας ότι πάσχει από πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, η «κόκκινη γραμμή» της Αθήνας και ο ρόλος των ΗΠΑ