ΚΟΣΜΟΣ

«Έπεσε» το Instagram: Πρόβλημα εισόδου για πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο

Χρήστης του Instagram ελέγχει το κινητό του τηλέφωνο
Χρήστης του Instagram ελέγχει το κινητό του τηλέφωνο
ΑΡ

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζει το Instagram στη λειτουργιά του, εδώ και λίγη ώρα.

Πολλοί είναι οι χρήστες που ανέφεραν ότι αδυνατούν να συνδεθούν με την εφαρμογή το μεσημέρι της Πέμπτης και έσπευσαν στο Τwitter για να αναφέρουν το πρόβλημα.
Στην προσπάθεια σύνδεσης, εμφανίζεται ένα μήνυμα προβλήματος και ενημέρωση πως η ομάδα του Instagram δουλεύει ώστε να το διορθώσει.

Η δημοφιλής πλατφόρμα, ιδιοκτησίας Facebook «κράσαρε» για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 6 χιλιάδες χρήστες να αναφέρουν δυσκολίες στη σύνδεση μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Αναφορές για προβλήματα υπήρξαν μεταξύ άλλων στη Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και την Πορτογαλία. Το hashtag #instagramdown έγινε από τα πλέον δημοφιλή στο Twitter, όπου πολλοί εξοργισμένοι χρήστες αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και αντάλλαξαν εμπειρίες.

Τον Ιούνιο, το Facebook, το WhatsApp και το Instagram - που ανήκουν όλα στο Facebook - κατέρρευσαν, επηρεάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Μαρόκο, το Μεξικό και η Βολιβία.

Αναφέρθηκαν και άλλες διακοπές λειτουργίας του Instagram τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένης μιας δυσλειτουργίας στις 26 Μαρτίου που έπληξε σειρά από μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Σαν Φρανσίσκο, αλλά και άλλες μεγαλουπόλεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα και Αυστραλία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»

Mad Clip: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατό του (photo)