ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Κυνηγός επικηρυγμένων πιστεύει ότι «ξεκλείδωσε» τον εντοπισμό του φίλου της

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Κυνηγός επικηρυγμένων πιστεύει ότι «ξεκλείδωσε» τον εντοπισμό του φίλου της

Γκάμπι Πετίτο: Σύμφωνα με τον Τσάπμαν, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος κυνηγός επικηρυγμένων στις ΗΠΑ, ένας χώρος κατασκήνωσης στη Φλόριντα είναι αυτή που θα τον οδηγήσει στον Λόντρι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση και τη δολοφονία της Γκάμπι Πετίτο, της νεαρής κοπέλας ο θάνατος της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ, καθώς ο κυνηγός επικηρυγμένων Ντουέιν «Ντογκ» Τσάπμαν υποστηρίζει ότι έχει το «κλειδί» για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φίλου της, Μπράιαν Λόντρι, τον οποίο αναζητά και το FBI καθώς τον θεωρεί πρόσωπο ενδιαφέροντος για την υπόθεση

Σύμφωνα με τον Τσάπμαν, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος κυνηγός επικηρυγμένων στις ΗΠΑ, ένας χώρος κατασκήνωσης στη Φλόριντα είναι αυτή που θα τον οδηγήσει στον Λόντρι. Όπως είπε στο FOX News έλαβε μια πληροφορία ότι ο Λόντρι και οι γονείς του κατασκήνωσαν μαζί δύο φορές στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πάρκο Fort De Soto αλλά στη συνέχεια μόνο δύο άτομα εθεάθησαν να αποχωρούν από εκεί.

Σύμφωνα με τον Τσάπμαν η οικογένεια Λόντρι πήγε δύο φορές στο Fort De Soto: Η πρώτη από την 1η έως την 3η Σεπτεμβρίου και η δεύτερη από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου αλλά τότε δύο από τα τρία άτομα αναχώρησαν από την κατασκήνωση.

«Μπήκαν από την πύλη, τους κατέγραψαν, τους έχουν σε κάμερα, ήταν εκεί» είπε χαρακτηριστικά στο FOX ο Τσάπμαν. Την ίδια ώρα, πάντως, οι γονείς του συντρόφου της Γκάμπι Πετίτο επιμένουν ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την εξαφάνιση του γιου τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Τσάπμαν υποστηρίζει ότι σκοπεύει να εντοπίσει τον Λόντρι μέχρι τα 24α γενέθλιά του στις 18 Νοεμβρίου υποστηρίζοντας ότι έχει λάβει αρκετές πληροφορίες που θα τον οδηγήσουν στα ίχνη του συντρόφου της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο.

Την Κυριακή πράκτορες του FBI ερεύνησαν για δεύτερη φορά το σπίτι των γονέων του Μπράιαν Λόντρι καθώς συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου που θεωρείται πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας και παραμένει άφαντος.

Δύο πράκτορες του FBI που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο σπίτι των Λόντρι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν προκειμένου να προχωρήσουν σε τεστ DNΑ όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας στη New York Post.

«To FBI ζήτησε ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι προκειμένου να τους βοηθήσουν στην ταυτοποίηση DNA» δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος Στίβεν Μπαρτολίνο προσθέτοντας ότι «οι γονείς του Μπράιαν έδωσαν στο FBI ό,τι μπορούσαν». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, η επίσκεψη των πρακτόρων του FBI ήταν «ρουτίνα» χωρίς, πάντως, να διευκρινίζεται ποια ήταν τα αντικείμενα του Μπράιαν Λόντρι που τους παραδόθηκαν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το FBI βρέθηκε στο σπίτι των Λόντρι καθώς το ίδιο είχε συμβεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου όταν οι πράκτορες της υπηρεσίας ανέκριναν τους γονείς του 23χρονου συντρόφου της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο αποχωρώντας, τότε, με αρκετά αντικείμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος σε πτήση στη Ρωσία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε Boeing 737-800

Γιατί ο ληστής με το τατουάζ έπαιρνε ταξί οπλισμένος σαν «αστακός»

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;