ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Θα χρειαστούν μερικοί μήνες ακόμη για πλήρη ανάρρωση»

Πριγκίπισσα Σαρλίν
Η πριγκίπισσα Σαρλίν, εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας «εκτός του Μονακό» τον Νοέμβριο
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η νέα ανακοίνωση του παλατιού για την πριγκίπισσα Σαρλίν

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, πριγκίπισσα Σαρλίν, εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας «εκτός του Μονακό» τον Νοέμβριο, λίγο μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική.

Τώρα το Παλάτι εξέδωσε νέα δήλωση που ενημερώνει για την υγεία της. Η δήλωση αναφέρει: «[Η Πριγκίπισσα] αναρρώνει με ικανοποιητικό και καθησυχαστικό τρόπο, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικοί ακόμη μήνες πριν η υγεία της φτάσει σε πλήρη ανάκαμψη». Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος και τα δύο τους παιδιά θα την επισκεφθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών, ανέφερε επίσης το παλάτι στην ανακοίνωση. Ζητήθηκε επίσης «να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας».

Ο επικεφαλής του Οίκου Γκριμάλντι αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως, λίγο μετά την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Μονακό, «έγινε αρκετά προφανές ότι δεν ήταν καλά». Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα στο Μονακό τον περασμένο μήνα μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να ανάρρωσε από χειρουργική επέμβαση μετά από λοίμωξη. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, η Σαρλίν εισήχθη σε μια μονάδα θεραπείας σε μια άγνωστη τοποθεσία, με τον σύζυγό της Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από «εξάντληση, συναισθηματική και σωματική».

prigkipissa-sarlin-kentro-therapeias.jpg
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους θα την επισκεφθούν στις γιορτέςAP

Παράλληλα, μιλώντας στο περιοδικό People, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αναγνώρισε ότι τα πρόσφατα προβλήματα υγείας της συζύγου του και ο χωρισμός από την οικογένειά της έπαιξαν ρόλο στην κατάστασή της.

«Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις της και τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά».

prigkipissa-sarlin-kentro-therapeias1.jpg
Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Θα χρειαστούν μερικοί μήνες ακόμη για πλήρη ανάρρωση»AP

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο «Παίδων» για να εξεταστούν τα παιδιά που ωθούσαν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ορφανοτροφείο

KN95: Ποια είναι η μάσκα που θα χρησιμοποιούμε από αύριο σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ - Πόσο κοστίζει

Κάλαντα με... μάσκες, ρεβεγιόν με τεστ και από Γενάρη νέα μέτρα - Τι θα ισχύει από αύριο