ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με 6χρονη στις ΗΠΑ που έψαχναν από το 2019: Σε κρυφό δωμάτιο την κρατούσαν οι γονείς της

Θρίλερ με 6χρονη στις ΗΠΑ που έψαχναν από το 2019: Σε κρυφό δωμάτιο την κρατούσαν οι γονείς της
ΗΠΑ: Τα ίχνη της 6χρονης είχαν χαθεί το 2019 - Οι γονείς της την έκρυβαν σε μυστικό δωμάτιο στο σπίτι των παππούδων της
New York Post

ΗΠΑ: Τα ίχνη της 6χρονης είχαν χαθεί το 2019 - Οι γονείς της την έκρυβαν σε μυστικό δωμάτιο στο σπίτι των παππούδων της

Ένα απίστευτο θρίλερ που ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες στην Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστρια μια 6χρονη την οποία οι αρχές αναζητούσαν από το 2019.

Όπως διαπιστώθηκε το κορίτσι το είχαν απαγάγει οι βιολογικοί του γονείς αφού έχασαν την επιμέλειά του πριν από τρία χρόνια και οι οποίοι το κρατούσαν σε ένα μυστικό δωμάτιο κάτω από την σκάλα του σπιτιού τους.

Αν, μάλιστα, ένας παρατηρητικός αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Paislee Shultis δεν είχε δει τα μικρά της ποδαράκια στον κρύο και γεμάτο υγρασία χώρο, το θρίλερ με την εξαφάνιση της 6χρονης μπορεί να μην είχε λυθεί ποτέ.

Είχε προηγηθεί μια πληροφορία που έφτασε στις αρχές την Δευτέρα για την 6χρονη με έναν αστυνομικό να ερευνά εξονυχιστικά το σπίτι των γονέων της στη Νέα Υόρκη και να εντοπίζει ένα μικρό κομμάτι κουβέρτας να βγαίνει από μια ρωγμή στη σκάλα.

«Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ειδικά εργαλεία για να απομακρύνουν αρκετά από τα ξύλινα σκαλιά και τότε είδαν τα πόδια της 6χρονης» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τελικά στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και η 6χρονη αλλά και ο ένας από τους απαγωγείς της, μια 33χρονη γυναίκα, όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 6χρονη είναι καλά στην υγεία της ενώ η 33χρονη γυναίκα συνελήφθη μαζί με δύο άντρες που ήταν στο σπίτι την ώρα της επιχείρησης των αρχών.

Η Paislee ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδερφής της στο «Cayuga Heights» που απέχει περισσότερο από 200 χιλιόμετρα από την τοποθεσία που βρέθηκε η μικρή, σύμφωνα με την τοπική Daily Freeman. Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο οι γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των παιδιών. Η μεγαλύτερη κόρη, η οποία ήταν στο σχολείο την ημέρα της απαγωγής, είχε καταλήξει σε άλλη οικογένεια, ενώ η μικρή είχε χαθεί την ημέρα που οι γονείς της μετακόμισαν στο Saugerties, είπαν οι αστυνομικοί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.