ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του – Δυσκολευόταν να μιλήσει

Ερντογάν: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του – Δυσκολευόταν να μιλήσει

Απλό κρύωμα ή μήπως επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου;

Τα σενάρια για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Τούρκου προέδρου, τροφοδοτεί το νέο περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δύο ομιλιών του.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ιδιαιτέρως κουρασμένος και με πολύ βραχνή φωνή, γεγονός που πυροδότησε εκ νέου τις φήμες για την υγεία του.

Ο ίδιος ωστόσο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η φωνή του είναι έτσι διότι κρύωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας γέφυρας στα Δαρδανέλια, μιας και το κρύο είναι ιδιαιτέρως τσουχτερό αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αλλεπάλληλα περιστατικά - Διαψεύδει το «παλάτι»

Η φήμες για την υγεία του Ερντογάν φουντώνουν από τις εικόνες που έρχονται κατά καιρούς στη δημοσιότητα και τον δείχνουν να δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει. Ωστόσο, η προεδρία έχει διαψεύσει τις πληροφορίες και έχει επιχειρήσει να πείσει ότι ο Ερντογάν είναι υγιής.

Από τα βίντεο που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας είναι προφανές ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου Προέδρου.

Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για ένα πολύ βαρύ και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα, η εξέλιξη του οποίου απλώς έχει καταστεί δυνατόν να ελέγχεται έως και σήμερα λόγω της προνομιακής ιατρικής φροντίδας που έχει ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Λέγεται μάλιστα ότι στο «παλάτι» λειτουργεί μία υπερσύγχρονη πολυκλινική, με κορυφαίους γιατρούς που φροντίζουν καθημερινά τον Ταγίπ Ερντογάν, δίνοντάς του την αγωγή που απαιτείται για να αντέξει. Όπως τονίζεται, οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του Τούρκου προέδρου θα είχε καταλήξει.