ΚΟΣΜΟΣ

Η γκάφα της Μέγκαν Μαρκλ: Το αμήχανο λάθος με τη σημαία της Ουκρανίας

Μέγκαν Μαρκλ σημαία Ουκρανίας
Το λάθος της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αίσθηση
Twitter

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε μία αμήχανη στιγμή το Σαββατοκύριακο όταν φωτογραφήθηκε να ζωγραφίζει ανάποδα τη σημαία της Ουκρανίας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε μαζί με οικογένειες των Invictus Games σε μια ανάγνωση βιβλίου. Μια από τις φωτογραφίες δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ να γράφει τη λέξη «peace» πάνω σε ένα μπλε πλαίσιο, που από πάνω είχε κίτρινο, ζωγραφιά που παραπέμπει στην ουκρανική σημαία. Ωστόσο, ζωγράφιζε τη σημαία ανάποδα, καθώς το μπλε είναι πάνω από το κίτρινο.

Οι φωτογραφίες, που ήρθαν στη δημοσιότητα, τραβήχτηκαν σε μια ιδιωτική εκδήλωση στο Zuiderpark της Χάγης, όπου φιλοξενούνται τα φετινά Invictus Games, την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα στιγμιότυπα τράβηξε ο Κρις Άλερτον, που είχε φωτογραφήσει τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την βάπτιση του μικρού Άρτσι, καθώς επίσης τις τελευταίες εμφανίσεις του ζευγαριού πριν παραιτηθούν από τα βασικά τους καθήκοντα.

Το λάθος της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αίσθηση, καθώς με τον πρίγκιπα Χάρι έχουν καταδικάσει επανειλημμένα τον πόλεμο στην Ουκρανία, τους τελευταίους μήνες.