ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα-Πικέ: Ο θυελλώδης έρωτάς τους, τα κρυφά μηνύματα και οι τίτλοι τέλους

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ
Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ
AP

Τίτλους τέλους στο θυελλώση έρωτά τους μετά από 12 χρόνια σχέσης φέρεται να βάζουν η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της εποχής μας, η εκρηκτική τραγουδίστρια Σακίρα και ο άσσος των γηπέδων Ζεράρ Πικέ είχαν μία δυνατή σχέση μέχρι στιγμής, πρότυπο για τα δεδομένα της βιομηχανίας του θεάματος.

Το ζευγάρι που απέκτησε δύο γιους φέρεται να ζει χωριστά τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Πικέ μετακόμισε στο εργένικο σπίτι του στη Βαρκελώνη, καθώς η Σακίρα ανακάλυψε τη σχέση του με άλλη γυναίκα.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA το 2010 είχε χωρίσει άλλη μία φορά στο παρελθόν, επανασυνδέθηκε όμως και έχτισε μία ακόμη πιο δυνατή σχέση. Ενώ οι φήμες οργιάζουν και οι δύο αστέρες τηρούν σιγή ιχθύος, ας κάνουμε μία αναδρομή στην ιστορία αγάπης τους.

Πώς γνωρίστηκαν;

Το 2010, η Σακίρα και ο Πικέ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο της τραγουδίστριας "Waka Waka (This Time for Africa). Η ποπ σταρ είχε τραγουδήσει τον επίσημο ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και ο Πικέ είχε εμφανιστεί στο βίντεο, οδηγώντας την ομάδα του σ νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνη τη χρονιά.

«Δεν ήμουν λάτρης του ποδοσφαίρου, οπότε δεν ήξερα ποιος ήταν», είπε εκείνη αργότερα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. «Όταν είδα το βίντεο, είπα «Χμμ, αυτός είναι κάπως χαριτωμένος. Και τότε κάποιος αποφάσισε να μας συστήσει.»

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήμασταν μαζί στη Νότια Αφρική και της έγραψα», είπε ο Πικέ στο TV3 το 2016. «Ήταν ήδη εκεί γιατί τραγοουδούσε στην τελετή έναρξης και τη ρώτησα πώς ήταν ο καιρός. Είναι η τυπική ηλίθια ερώτηση, και η κανονική απάντηση ήταν να μου πει να φέρω σακάκι», εξήγησε.

«Αλλά άρχισε να μου λέει τι καιρό είχε κάθε λεπτό και έφτασα στο σημείο να της λέω ότι (η Ισπανία) θα έπρεπε να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να τη δούμε ξανά . Τραγούδησε στον τελικό»

Σύντομος χωρισμός και μετά επισημοποίηση

Τον Ιανουάριο του 2011 επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους, αλλά πρόσθεσαν ότι είχαν χωρίσει τον Αύγουστο του 2010. Οι δυο τους εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, η οποία ανέφερε: «Σε όλο αυτό το διάστημα συνεχίσαμε να συνεργαζόμαστε χέρι-χέρι, παραμείναμε κοντά και έχουμε κρατήσει τις λεπτομέρειες απολύτως ιδιωτικές μέχρι τώρα».

Παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές του ζεύγουςΑ.Ρ

Ένα μήνα αργότερα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο στη Βαρκελώνη, χέρι-χέρι. Το ζευγάρι έκανε επίσημη τη σχέση του στο Instagram τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Τον Μάιο, ο Πικέ φίλησε τη Σακίρα επί σκηνής στη συναυλία της στη Βαρκελώνη.

Η οικογένεια Πικέ

Το 2012, το ζευγάρι περπάτησε επίσημα στο κόκκινο χαλί καθώς έφτασαν μαζί για το γκαλά του βραβείου «Χρυσή Μπάλα ΦΙΦΑ» (FIFA Ballon d'Or) στην Ελβετία. Την ίδια χρονιά, τον Σεπτέμβριο, η τραγουδίστρια μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της. «Όπως μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, ο Ζεράρ και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς περιμένουμε τον ερχομό του πρώτου μας μωρού! Αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή στη ζωή μας», έγραψε.

Τον Ιανουάριο του 2013, η Σακίρα και ο Ζεράρ ανακοίνωσαν τον ερχομό του πρώτου τους αγοριού Μιλάν Πικέ Μεμπάρακ. «Το όνομα Μιλάν σημαίνει αγαπητός και ευγενικός στα σλαβικά,, πρόθυμος και επίπονος στα αρχαία ρωμαϊκά και στα σανσκριτικά, ένωση», έγραψε στον ιστότοπό της. «Ακριβώς όπως ο πατέρας του, ο Μίλαν έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα από τη γέννησή του».

Η Σακίρα είπε αργότερα σε ένα περιοδικό ότι ο αγαπημένος της ήταν καλός πατέρας και τη βοήθησε να μεγαλώσουν τον γιο τους. «Δόξα τω Θεώ, ο πατέρας ασχολείται πολύ. Ήταν καταπληκτικός. Το μωρό περνάει τόσο χρόνο μαζί μου όσο και με τον μπαμπά του. Είναι το είδος του μπαμπά που είναι γεμάτος χέρια»

Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Το 2014, όταν η Σακίρα ρωτήθηκε για τα σχέδια τους να παντρευτούν, είπε: «Έχουμε ήδη ό,τι χρειαζόμαστε, ξέρετε. Έχουμε ένωση, την αγάπη του ενός προς τον άλλο και ένα μωρό. Νομίζω ότι αυτές οι πτυχές της σχέσης μας έχουν ήδη σφυρηλατηθεί και ο γάμος δεν πρόκειται να τις αλλάξει. Αλλά αν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ, αυτός είναι ο ένας».

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με βλέπει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του» πρόσθετε.

Στις αρχές του 2015, το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι περίμενε ένα ακόμη αγοράκι. Στη συνέχεια, στος τέλος Ιανουαρίου υποδέχτηκαν τον δευτερότοκο ονόματι Σάσα Πικέ Μεμπάρακ. «Το όνομα Σάσα είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής και σημαίνει «υπερασπιστής της ανθρωπότητας» και «πολεμιστής»», έγραψε η περήφανη μητέρα στο Instagram.

Το 2017 η Σακίρα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Me Enamoré», που σημαίνει «Ερωτεύτηκα» ως ένα φόρος τιμής στην αγάπη της με τον Πικέ το 2010. Την ίδια χρονιά, η τραγουδίστρια υπέστη επίσης αιμορραγία στις φωνητικές της χορδές, με αποτέλεσμα να περιοριστεί η ομιλία της.

Το 2018, ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η Σακίρα μοιράστηκε ένα μήνυμα συμπαράστασης στον σύντροφό της στο Instagram. «Αγάπη, τελείωσε τη σκηνή που θα κρατάμε πάντα στις καρδιές μας», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του «Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου ήταν να σε βλέπω να κερδίζεις»

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τίτλο «Σε συγχαίρω» περιέχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Πικέ. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι ήσουν ψεύτικος. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

Σχετικές ειδήσεις