ΚΟΣΜΟΣ

Τίτλοι τέλους για Πικέ και Σακίρα - Ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

Οριστικό τέλος για Σακίρα και Πικέ
Οριστικό τέλος για Σακίρα και Πικέ

Mετά απο ημέρες έντονης φημολογίας η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσαν οτι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά απο 12 χρόνια κοινής ζωής

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και η εκρηκτική τραγουδίστρια από την Κολομβία με κοινή τους ανακοίνωση επισημοποίησαν ότι τραβούν χωριστούς δρόμους, καλώντας τους πάντες να σεβαστούν στο εξής την ιδιωτικότητά τους. Το -πρώην- πλέον ζεύγος εξέδωσε κοινή ανακοίνωση, μέσω του επίσημου πρακτορείου EFE, και ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην είναι μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η τοποθέτηση.

Το «τρίτο πρόσωπο»

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε πριν απο λίγες ημέρες (1/6) το «El Periodico» , αποκαλύπτοντας ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια «συνέλαβε» τον σύντροφό της να την απατά. Έκτοε εκείνος φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και έχει καταφύγει σε ένα «εργένικο» διαμέρισμα που διατηρεί στη Βαρκελώνη.

H εκπομπή «Mamarazzis» αποκάλυψε από την μεριά της, ότι «η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους».

Η δημοσιογράφος, Λάουρα Φα, σε ρεπορτάζ της τόνισε ότι ο άσος των γηπέδων βρήκε και πάλι τον έρωτα σε μία νεαρή φοιτήτρια, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ. Οι δυο του ήρθαν γρήγορα κοντά μέσω των social media. Μάλιστα, αρκετοί τους είδαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα στη Βαρκελώνη.

«Η Σακίρα τον έπιασε στα πράσα με την 20χρονη και πλέον φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να χωρίσουν οριστικά», υπογράμμισε η ίδια πηγή. Ο Πικέ και η Σακίρα γνωρίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010, στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης «Waka Waka». Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Μιλάν και την 6χρονη Σάσα.

Ο νευρικός κλονισμός της τραγουδίστριας

Η Σακίρα φέρεται να κατέρρευσε ψυχολογικά μετά τις φήμες που ήθελαν τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ να είναι πλέον ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα. Η ιστοσελίδα Hola! δημοσίευσε φωτογραφίες από όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 28 Μαΐου, σε μία είδηση που έκανε τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου.

Η ποπ σταρ οπως έγραψε, χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως στην κλινική Teknon, κοντά στο σπίτι της, στον δρόμο που συνδέει τη Βαρκελώνη με το Esplugues de Llobregat, καθώς υπέστη κρίση πανικού. Μεταφέρθηκε μάλιστα στην κλινική με ασθενοφόρο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Σχετικές ειδήσεις