ΚΟΣΜΟΣ

Η απίστευτη ιστορία 24χρονης Ρωσίδας πρώην στρίπερ: Ο Τούρκος εκατομμυριούχος και τα 21 παιδιά τους

H Kριστίνα με την μεγάλη της οικογένεια
H Kριστίνα με την μεγάλη της οικογένεια
Ιnstagram

Η ιστορία τους ξεπερνάει ακόμη και τη φαντασία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. Μία 24χρονη πρώην στρίπερ από τη Ρωσία και ένας Τούρκος εκατομμυριούχος απέκτησαν μαζί 21 μωρά με παρένθετες μητέρες, στόχος τους ήταν να ξεπεράσουν τα 100, η σύλληψή του όμως για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος τους σταμάτησε

Μία 24χρονη Ρωσίδα που εργαζόταν ως στρίπερ απέκτησε 21 μωρά μέσω παρένθετης μητέρας με τον 57χρονο Τούρκο εκατομμυριούχο Γκαλίπ Οζτούρκ, που πλέον έχει συλληφθεί, με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Εκείνη «δεν αντέχει τη σιωπή» και την απουσία του όπως λέει, αλλά τουλάχιστον...έχει 16 νταντάδες για να την βοηθάνε.

Ο Τούρκος σύζυγός της συνελήφθη πρόσφατα με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η Κριστίνα λέει τώρα ότι αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον και «δεν αντέχει» να ζει χωρίς εκείνον. Σήμερα με τη μεγάλη οικογένειά τους ζει στο Μπατούμι της Γεωργίας, έχοντας ξοδέψει περισσότερα από 168.000 ευρώ για να αποκτήσει παρένθετα παιδιά από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2021, ενώ ξοδεύει περισσότερα από 90.000 ευρώ το χρόνο σε 16 εσώκλειστες νταντάδες.

Η ίδια είχε ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση όταν γνώρισε σε διακοπές τον σύζυγό της, τον Τούρκο επιχειρηματία Γκαλίπ Οζτούρκ, 57 ετών, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας λεωφορείων Metro Turizm. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και αποφάσισε να αποκτήσει μαζί 105 παρένθετα μωρά (!).

Το πλάνο τους φέρεται να ναυάγησε μετά τη σύλληψη του Γκαλίπ με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της παραποίησης εγγράφων. Ο ίδιος είχε ήδη εγκαταλείψει την Τουρκία το 2018, αφού το εφετείο ενέκρινε την ισόβια κάθειρξη του σε σχέση με μια δολοφονία το 1996.

Στο τέλος Μαΐου, το τηλεοπτικό κανάλι Mtavari μετέδωσε πλάνα από τις ειδικές δυνάμεις να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο του Γκαλίπ στις ακτές της Γεωργίας για τη σύλληψή του, η οποία επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών της Γεωργίας, Νάτο Νατροσβίλι.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram στις 9 Ιουνίου, η Kριστίνα έγραψε: «Το αίσθημα της μοναξιάς δεν με αφήνει ακόμα και με τόσο μεγάλο αριθμό στενών ανθρώπων γύρω μου. Έχω συνηθίσει ο άντρας μου να είναι πάντα στο σπίτι, πάντα τριγύρω. Δεδομένου ότι ο Γκαλίπ εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι τα τελευταία χρόνια, περνούσαμε χρόνο μαζί συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, όταν τα παιδιά έπεφταν για ύπνο, κουβεντιάζαμε ασταμάτητα.

«Αν πήγαινα στην Τιφλίδα ή στην Κωνσταντινούπολη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο για ώρες, όλη τη νύχτα. Τώρα είναι πιο δύσκολο από ποτέ για μένα, δεν αντέχω τη σιωπή, δεν αντέχω την απουσία του, δεν μπορώ να κοιμηθώ και να ξυπνήσω μόνη, δεν μπορώ να δω τον άδειο χώρο εργασίας του... Δεν μπορώ να μη βλέπω το χαμόγελό του, να μην ακούω τη φωνή του, να μη νιώθω την αγκαλιά του ».

Η Κριστίνα που ζει σε μια τριώροφη έπαυλη με την οικογένειά της έχει πει ότι αυτή και ο Γκαλίπ επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν παρένθετες μητέρες επειδή ήθελαν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Το πρώτο τους παιδί, ο Μουσταφά, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 2020, ενώ η πιο...πρόσφατη προσθήκη, το 21ο παιδί τους μαζί, η Τζούντι, είναι μόλις τριών μηνών.

«Μπορώ να σου πω ένα πράγμα - οι μέρες μου δεν είναι ποτέ βαρετές. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, από τον προγραμματισμό των εργασιών του προσωπικού, μέχρι τα ψώνια για την οικογένειά μου», έλεγε η νεαρή μητέρα σε πιο ευτυχισμένες στιγμές.

Η Kristina, η οποία ξοδεύει 4600 ευρώ περίπου την εβδομάδα για τα απαραίτητα για τα μωρά, συμπεριλαμβανομένων 20 μεγάλων κουτιών με πάνες και 53 πακέτων βρεφικής φόρμουλας, μοιράζεται ενημερώσεις για την πολυτάραχη ζωή της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έχει 224.000 ακόλουθους. Τα στιγμιότυπά της απαθανατίζουν πολυάσχολες ώρες γευμάτων, την ίδια να παίζει με τα παιδιά και τα μωρά και να τα βγάζει βόλτα με διπλά καρότσια.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, εξήγησε τη ρουτίνα της οικογένειας, αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα παιδιά τρώνε χωριστά από τους γονείς τους, καθώς ο πατέρας Γκαλίπ αργούσε να γυρίσει από τη δουλειά. Οι νταντάδες του ζευγαριού εργάζονται σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα τεσσάρων ημερών, έχουν δύο ημέρες ρεπό και όλα ζουν στο σπίτι στα δικά τους υπνοδωμάτια και τη δική τους κουζίνα.

«Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς έχω αρκετό χρόνο για κάθε παιδί, αν αφιερώνω χρόνο στο καθένα. Ναι. Έχουμε έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάθε παιδί. Εύχομαι κάθε γονιός να μπορεί να περνά όλο τον χρόνο του με τα παιδιά του, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

Η Κριστίνα με καταγωγή από τη Ρωσία, ήταν ανύπαντρη μητέρα όταν αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα πηγαίνοντας στη θάλασσα στο Μπατούμι. Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στους πρόποδες του Καυκάσου αναφέρεται συχνά ως «Λας Βέγκας της Μαύρης Θάλασσας»

Είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν συνάντησε τον Γκαλίπ, έναν μεγιστάνα της ιδιοκτησίας και των μεταφορών με καταγωγή από την Τουρκία, την πρώτη μέρα εκεί, και τον περιέγραψε ως « μέντορα, οδηγό και πρίγκιπα του παραμυθιού όλα σε ένα».

Εκείνος την ερωτεύτηκε επίσης κεραυνοβόλα και λέει «Είναι τόσο εύκολο να είσαι μαζί της, έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη της και ταυτόχρονα είναι ντροπαλή και μυστηριώδης. Ήταν το είδος της συζύγου που πάντα ήθελα για τον εαυτό μου, ένα ακατέργαστο διαμάντι όπου είδα πόσο αγνή και ευγενική καρδιά είχε».

Τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα για το ζευγάρι, με την Kριστίνα και τη μεγάλη κόρη της Βίκα να μετακομίζουν στο Μπατούμι για να είναι μαζί του. Παρά το γεγονός οτι εκείνοςήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτήν και είχε δικά του ενήλικα παιδιά, δεν είχε καμία αντίρρηση να κάνουν μεγάλη οικογένεια. Το ζευγάρι θέλει να κάνει περισσότερα παιδιά και έχει συζητήσει για περισσότερα από 100 μωρά, αλλά αποφάσισε να περιμένει μέχρι να μεγαλώσουν τα υπόλοιπα, πριν ξεκινήσουν ένα ακόμη ταξίδι παρένθετης μητρότητας.