ΚΟΣΜΟΣ

Ιερόδουλη κατηγορεί τον Στρος-Καν για ομαδικό βιασμό

Ιερόδουλη κατηγορεί τον Στρος-Καν για ομαδικό βιασμό

Νέα καταγγελία «φωτιά» ήλθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα ροζ πάρτι της Ουάσινγκτον στα οποία συμμετείχε ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Μία ιερόδουλη, βελγικής υπηκοότητας, κατέθεσε μήνυση για ομαδικό βιασμό κατά του Ντομινίκ Στρος Καν και εναντίον άλλων τριών πρώην συνεργατών του,των επιχειρηματιών Φαμπρίς Παστζκόφσκι και Νταβίντ Ροκέ, καθώς και του επιθεωρητή Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντγια.

Οι βασικές κατηγορίες αφορούν στα όσα συνέβησαν στα ροζ πάρτι της Ουάσινγκτον τον Δεκέμβριο του 2010.

Η Μαρί Αν Σ., περιέγραψε μια βίαιη σκηνή που έζησε με τον πρώην ισχυρό άντρα του ΔΝΤ στις 16 Δεκεμβρίου του 2010.

«Ο Στρος Καν χρησιμοποίησε τη δύναμή του εναντίον μου. Μου κρατούσε τα χέρια. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με πονούσε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για απόπειρα «σοδομισμού».

«Αρνήθηκα και του είπα όχι… του είπα καθαρά ότι δεν ήθελα», συμπλήρωσε η Βελγίδα τονίζοντας ότι όλοι όσοι ήταν παρόντες δεν την βοήθησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, οι δικαστές που ερευνούν την υπόθεση κυκλώματος πορνείας, εξετάζουν το πώς θα χειριστούν τις καταγγελίες εκδιδόμενης για σεξουαλική κακοποίηση από τον Στρος-Καν.

Ο Στρος Καν είναι ήδη αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη σε δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ενδεχόμενο εμπλοκής του σε κύκλωμα πορνείας στη Λιλ, στη Γαλλία.