ΚΟΣΜΟΣ

Πεσκόφ: Ο Ζελένσκι μπορεί να τερματίσει τον πόλεμο «ακόμα και σήμερα»

O Πεσκόφ
O Πεσκόφ
Α.Ρ

Τη μπάλα στο Κίέβο...πέταξε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, λέγοντας οτι ο Ζελένσκι θα μπορούσε να τερματίσει άμεσα τον πόλεμο 

«Η Ουκρανία μπορεί να βάλει τέλος στις εχθροπραξίες ακόμα και σήμερα, πριν από το τέλος της ημέρας... αρκεί μια εντολή στους στρατιωτικούς να καταθέσουν τα όπλα και να εκπληρώσουν τους όρους της Μόσχας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να σταματήσει τα πάντα πριν από το τέλος της τρέχουσας ημέρας, χρειάζεται μια διαταγή για τις εθνικιστικές μονάδες να καταθέσουν τα όπλα τους, μια διαταγή για τον ουκρανικό στρατό να καταθέσει τα όπλα του και πρέπει να πληρούνται οι όροι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όλα μπορούν να τελειώσουν πριν από το τέλος της τρέχουσας ημέρας. Τα υπόλοιπα είναι σκέψεις του επικεφαλής του ουκρανικού κράτους», δήλωσε ο Πεσκόφ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα σχέδια τερματισμού των εχθροπραξιών στην Ουκρανία πριν από τον χειμώνα.

Ροή Ειδήσεων