ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Θρίλερ με τον θάνατο πορνοσταρ - Βρέθηκε γυμνή και δεμένη σε δέντρο σε απομονωμένο δάσος

Μυστηριώδης θάνατος μίας νεαρής πορνοστάρ στην Ιαπωνία
Μυστηριώδης θάνατος μίας νεαρής πορνοστάρ στην Ιαπωνία
ΑΡ

Φριχτό τέλος είχε μία 23χρονη πορνοστάρ στην Ιαπωνία. Βρέθηκε γυμνή και δεμένη σε δέντρο σε ένα απομονωμένο δάσος

Το γυμνό σώμα μίας Γιαπωνέζας πορνόσταρ βρέθηκε δεμένο σε δέντρο σε ένα απομακρυσμένο δάσος της χώρας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η Ρίνα Αράνο, 23 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 5 Ιουνίου με έναν μυστηριώδη άνδρα τρεις ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Οι κάμερες την κατέγραψαν έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην επαρχία Iμπαράκι, να επιβιβάζεται σε ένα αυτοκίνητο με τον 33χρονο Χιρογιούκι Σαμπέι. Η οικογένεια της δήλωσε εξαφανισμένη την ενήλικη σταρ των ερωτικών ταινιών, αφού πέρασαν τρεις μέρες χωρίς νέα της και ενώ δεν απαντούσε στις κλήσεις τους

Στις 8 Ιουνίου η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Το γυμνό της σώμα βρέθηκε στις 14 Ιουνίου στο δάσος δεμένο σε ένα δέντρο, κοντά στη βίλα που ανήκει στον 33χρονο που συνελήφθη για την εξαφάνισή της, σύμφωνα με τους Japan Times.

Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέφερε πως σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «η Ρίνα Αράνο ήταν δεμένη σε ένα δέντρο, χωρίς ρούχα, ενώ ήταν νεκρή επί σχεδόν δύο εβδομάδες». Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η Αράνο και ο Σαμπέι γνωρίστηκαν σε έναν σταθμό τρένου στην περιοχή Iμπαράκι στις 5 Ιουνίου και άρχισαν να ανταλλάσσουν ιδιωτικά μηνύματα στο Twitter.

H Ρίνα Αράνο

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας που έχει συλληφθεί ως ύποπτος, ομολόγησε ότι πήρε τη γυναίκα στο εξοχικό του όμως αρνήθηκε ότι την ανάγκασε να παραμείνει εκεί. Είπε επίσης ότι της έβαλε χειροπέδες για σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που έγινε με τη συναίνεσή της.

Κατέθεσε επίσης ότι δεν ήταν σίγουρος πού πήγε όταν έφυγε από το σπίτι του, παρόλο που το κινητό της βρέθηκε μέσα σε αυτό. Στη σορό της άτυχης πορνοστάρ δεν βρέθηκαν εξωτερικά τραύματα και η αυτοψία που θα γίνει, αναμένεται να καθορίσει την αιτία του θανάτου της.