ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αυτό είναι το 22χρονο μοντέλο απο την Ουκρανία που του έκλεψε την καρδιά

Η νέα αγαπημένη του ντι Κάπριο
Η νέα αγαπημένη του ντι Κάπριο
ΑΡ

Φήμες λένε οτι η νέα κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ένα 22χρονο μοντέλο από την Ουκρανία που ονομάζεται Mαρία Μπερέγκοβα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός χώρισε πρόσφατα με την Καμίλα Μορόνε 25 ετών, με την οποία έβγαινε τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες,το καλοκαίρι το ζευγάρι που είχε συγκατοικήσει πρόσφατα, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 47χρονος Λεονάρντο, έχει ήδη προχωρήσει καθώς τον Ιούλιο φωτογραφήθηκε να κάνει πάρτι στο Σαιντ-Τροπέ με το εκτυφλωτικό μοντέλο από την Ουκρανία. Η Μαρία Μπερέγκοβα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ahmed Masoud Abdelhafid, 30 ετών, αλλά επέστρεψε στο πατρικό της όνομα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μεγάλωσε στην Ελβετία και φοίτησε σε ιδιωτικό οικοτροφείο. Το μοντέλο ζει τώρα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος επιχειρήσεων με σκοπό να αναλάβει τη φαρμακευτική επιχείρηση της οικογένειάς της. Στις 2 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή The 2DayFM Morning Crew , αλλά παρέμεινε σιωπηλή για τη σχέση της με τον διάσημο πρωταγωνιστή.

Όταν ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες της μαζί με τον ντι Κάπριο, είπε ότι «δεν μπορεί να συζητήσει τίποτα σχετικά με την προσωπική της ζωή». Στη συνέχεια, όταν τη ρώτησαν αν έχει δει τον Τιτανικό, απάντησε λακωνικά: «Ποιος δεν έχει δει αυτήν την ταινία; Αν δεν την έχει δει, καλύτερα να παει σπίτι και να βάλει να δει την ταινία».

Η πρώην αγαπημένη του Καμίλα Μορόνε και ο ντι Κάπριο συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2018 ενώ βρίσκονταν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αλλά έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στα Βραβεία Όσκαρ του 2020. Πριν από το χωρισμό τους, εκείνη απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το χάσμα ηλικίας 22 ετών του ζευγαριού, μετά από χρόνια φημολογίας και σχετικών σχολίων

«Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ και στην ιστορία του κόσμου, όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλα κενά ηλικίας. Απλώς πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει ραντεβού με αυτόν που θέλει».

O Λεονάρντο ντι ΚάπριοΑΡ

Από τότε που χώρισαν, κυκλοφορεί έντονα το ίδιο αστείο για τον Λεονάρντο που δεν βγαίνει ποτέ δημόσια με κάποια κοπέλα μεγαλύτερη των 25 ετών. Στο παρελθόν έχει βγει με τις Μπλέικ Λάιβλι, Κέιτ Μος, Μπαρ Ρεφαελί και Ζιζέλ Μπούντχεν.

Όλες τους ήταν 25 ετών ή νεότερες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Ένας ψυχολόγος ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι υπάρχει εξήγηση για τη συνήθεις του Λεονάρντο να βγαίνει με γυναίκες κάτω από μια συγκεκριμένη ηλικία.

Η Έμα Κένι ισχυρίστηκε: «Βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη θέση, η οποία του επιτρέπει να διαλέγει με ποιά θέλει να είναι μέχρι να βαρεθεί ή να αναγνωρίσει ότι η σύντροφός του θέλει να μετακομίσει σε πιο ασφαλές έδαφος μέσω του γάμου ή της απόκτησης παιδιών»

Ο ντι Κάπριο δραστηριοποιείται πολύ στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος. Υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του Τζον Κέρι στις εκλογές του 2004. Εχει ένα σπίτι στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ένα διαμέρισμα στο Battery Park της Νέας Υόρκης.

Το 2009 αγόρασε ένα νησί στις ακτές του Μπελίζ, όπου σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα οικολογικό θέρετρο. Το 2014 αγόρασε την κατοικία Dinah Shore που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Donald Wexler στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Είναι στενός φίλος από τα νεανικά του χρόνια με τους συναδέλφους του Tobey Maguire, Kevin Connolly και Lukas Haas.

Μετά τη συνεργασία τους στον Τιτανικό, ο Ντι Κάπριο απέκτησε ισχυρή φιλία με τη συνάδελφό του Κέιτ Γουίνσλετ. Τη συνόδευσε στον τρίτο γάμο της τον Δεκέμβριο του 2012 και έγινε νονός του τρίτου παιδιού της.