ΚΟΣΜΟΣ

Oυκρανία: Χιμπατζής το έσκασε απο ζωολογικό κήπο στο Χάρκοβο - Τι του έδωσαν για να επιστρέψει

Xιμπατζής το έσκασε απο ζωολογικό κήπο του Χαρκόβου
Xιμπατζής το έσκασε απο ζωολογικό κήπο του Χαρκόβου

Μια διαφορετική είδηση από το Χάρκοβο της Ουκρανίας κάνει το γύρο του κόσμου. Η «Τσίτσι» ένας θηλυκός χιμπατζής το έσκασε από τον ζωολογικό κήπο της πόλης και οι υπάλληλοι την έπεισαν να επιστρέψει

Ένας χιμπατζής δραπέτευσε από τον ζωολογικό κήπο του Χάρκοβο και η υπάλληλος έπρεπε να πιάσει και να πείσει...με το καλό το ζώο να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Η μαϊμού εντοπίστηκε στους δρόμους του Χάρκοβο και οι φύλακες του ζωολογικού κήπου ειδοποιήθηκαν αμέσως. Μετά από λίγο περπάτημα στην πόλη, το κουρασμένο ζώο κάθισε στο πεζοδρόμιο. Τότε ήταν που την έπιασαν.

Στο στιγμιότυπο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η φύλακας από τον ζωολογικό κήπο πλησιάζει αργά την «Τσίτσι» όπως ονομάζεται για να μην την τρομάξει. Στη συνέχεια της πρόσφερε το σακάκι της, σύμφωνα με το ουκρανικό δικτυο Channel 24, καθώς το Χάρκοβο είναι κρύο και βροχερό αυτή την εποχή.

«Η Τσίτσι φόρεσε ένα σακάκι και συμφώνησε να επιστρέψει στο κλουβί της για να πάρει λιχουδιές» σχολίασαν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Ανέφεραν μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πίθηκος δραπετεύει από τον ζωολογικό κήπο.

Όπως μετέδωσε το κανάλι 24, πριν από τη νέα απόδραση, η μαϊμού είχε περιπλανηθεί για μία ακόμη φορά στην πόλη. Αυτή τη φορά κατάφερε να βγει ξανά απο τον φράκτη και να βγει από τον ζωολογικό κήπο. Η «Τσίτσι» έχει ήδη επιστρέψει στον κήπο και είναι ασφαλής.