ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Τρόμος με θαυμαστή του – Παραλίγο να σκοτωθεί για να τον δει από κοντά

Βασιλιάς Κάρολος: Τρόμος με θαυμαστή του – Παραλίγο να σκοτωθεί για να τον δει από κοντά
Τα δευτερόλεπτα του τρόμου μεταδόθηκαν ζωντανά στη βρετανική τηλεόραση.
Sky News

Χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον θάνατο απείχε ένας άνδρας που έσπασε τα μέτρα ασφαλείας και εμφανίστηκε μπροστά στη Ρολς Ρόις του βασιλιά Κάρολου το πρωί της Δευτέρας (12/9) στο Λονδίνο.

Παραλίγο τραγωδία σε ζωντανή μετάδοση από το Sky News τη Δευτέρα (12/9), κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του βασιλιά Κάρολου από το Γουέστμινστερ προς την αεροπορική βάση της βασιλικής αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένας «σούπερ θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας», όπως τον χαρακτηρίζουν τα βρετανικά media, κατάφερε να «σπάσει» τα μέτρα ασφαλείας και να βρεθεί στη μέση του οδοστρώματος μπροστά από το όχημα του νέου βασιλιά!

Ο άνδρας μπόρεσε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τη Ρολς Ρόις του Κάρολου, και μάλιστα κυνηγούσε το αυτοκίνητο του μονάρχη για περίπου 100 μέτρα. Από το βίντεο φαίνεται πως προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφία τον νέο βασιλιά, ενώ στη συνέχεια η ασφάλεια του Κάρολου βγήκε άμεσα από ένα όχημα που τον ακολουθούσε και συνέλαβε τον άνδρα.

Το συμβάν, πάντως, θορύβησε τους υπεύθυνους των υπηρεσιών ασφάλειας της βασιλικής οικογένειας καθώς συνέβη την ώρα που κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Για την ιστορική ημέρα, προετοιμάζεται ένα «ατσάλινο δαχτυλίδι» γύρω από το Λονδίνο, όπου θα υπάρχουν 1.500 στρατιώτες, 10.000 αστυνομικοί κι ακόμα και ελεύθεροι σκοπευτές στη βρετανική πρωτεύουσα έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά…