ΚΟΣΜΟΣ

Όταν η TAG Heuer συνάντησε το Mario Kart

Όταν η TAG Heuer συνάντησε το Mario Kart

Αυτή τη φορά ο Mario Kart δεν «τρέχει» σε κάποια πίστα του παιχνιδιού αλλά σε δύο ρολόγια της TAG Heuer

Το Mario Kart ήταν μια σειρά από arcade βιντεοπαιχνίδια της Nintendo που είχε λανσαριστεί το 1992 και για περίπου δύο δεκαετίες είχε εκατομμύρια φίλους που αφιέρωναν αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτή τη φορά ο Mario Kart δεν «τρέχει» σε κάποια πίστα του παιχνιδιού αλλά σε δύο ρολόγια της TAG Heuer. Τα οποία κάθε άλλο παρά προσιτά τα λες μιας και η τιμή πώλησής τους ξεκινά από τις 4.300 δολάρια και φτάνει έως τις 25.600 δολάρια.

Ο συνολικός αριθμός αυτών των ρολογιών που είναι αφιερωμένα στο Mario Kart και ονομάζονται Formula 1 Chronograph φτάνει τα 3.200. Για τους γνώστες ο μηχανισμός είναι ο Caliber 16 που εσωκλείεται σε μία χαλύβδινη κάσα των 44 χιλιοστών.

Αυτά θα είναι τα «φτηνά» των 4.300 δολαρίων, ενώ για όσους έχουν να διαθέσουν κάτι παραπάνω (τις 25 και πλέον χιλιάδες που προαναφέραμε) υπάρχουν και άλλα 250 της ειδικής έκδοσης Tourbillon Chronograph με μηχανισμό τουρμπιγιόν και 45άρα κάσα από τιτάνιο υψηλής ποιότητας.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο αυτού του χρονογράφου είναι το ταλαντευόμενο στοιχείο του στην θέση 6 όπου ο Mario οδηγεί ένα καρότσι. Στην θέση της ώρας 1 υπάρχει το έμβλημα του Mario Kart πάνω στη στεφάνη.

Άκρως εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος του ρολογιού με το διάφανο καπάκι πίσω από το οποίο φαίνονται οι φιγούρες τω Luigi, Mario και Princess Peach που οδηγούν τα καρτ τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως το κρύσταλλο από ζαφείρι έχει το λογότυπο Mario Kart και η κορώνα το M του Mario. Και τα δύο ρολόγια έχουν μαύρο λουράκι με κόκκινες ραφές, ενώ θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της TAG Heuer από τις 20 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

H BMW M2 ακόμα πιο άγρια

Γιατί δεν πρέπει να βάζεις 10 και 20 ευρώ βενζίνη;

Πόσα νέα ορυχεία χρειάζονται για να καλυφτεί η ζήτηση για μπαταρίες;