ΚΟΣΜΟΣ

Burst Hair: Το άρωμα του Elon Musk

Burst Hair: Το άρωμα του Elon Musk

Ο Elon Musk τραβά ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με το Burnt Hair

Ο πολύς Elon Musk δεν σταματά να απασχολεί ούτε μια ημέρα τα ειδησεογραφικά sites και τα social media. Αυτή τη φορά για ένα εντελώς διαφορετικό λόγο.

Του Γιάννη Σκουφή

Συνήθως ο μεγαλομέτοχος της Tesla στέκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τις δηλώσεις του π.χ. γύρω από τα αυτοκίνητα της εταιρείας του, το όνειρο του να πατήσει ο άνθρωπος στον Άρη, την εξαγορά του Twitter. Και κατά καιρούς τις τοποθετήσεις του γύρω από κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα και άλλα πολλά.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Musk τραβά ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με το Burnt Hair. Πρόκειται για ένα άρωμα που προέρχεται από την εταιρία Boring Company και με αυτή την προκλητική ονομασία (που σημαίνει Καμένα Μαλλιά) το διαθέτει σε μια κόκκινη γυάλινη συσκευασία έναντι 100 δολαρίων (104 ευρώ στη χώρα μας).

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον χώρο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;» έγραψε ο Μασκ στο Twitter, όπου πλέον περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων.

Μάλιστα, ο Musk έκανε γνωστό πως σε μερικές μόλις ώρες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πωλήθηκαν 10.000 αρώματα με τις εισπράξεις να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο δολάρια. Και μία μέρα μετά οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν, όπως έκανε γνωστό ο Musk με ένα ακόμη tweet.

Η μαζική του κυκλοφορία Burst Hair αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, ενώ ο Musk υπενθύμισε πως η αγορά του αρώματος μπορεί να γίνει ακόμη και με κρυπτονομίσματα Dogecoin. Πάντως, το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν το νέο άρωμα θα έχει κάτι από καμένα μαλλιά ή αν θα μυρίζει πιο ευχάριστα.

Διαβάστε επίσης:

H κακή πρωινή συνήθεια που ο Elon Musk προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει

O Elon Musk προχωρά… πλήρως αυτόνομα

Elon Musk: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου στην Μύκονο - Δίπλα του η καλλονή σύντροφός του