ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Τα πρώτα Χριστούγεννα του λαμπερού ζεύγους

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Τα πρώτα Χριστούγεννα του λαμπερού ζεύγους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα, μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους. Στο πλευρό τους τα παιδιά τους που βοήθησαν το ζεύγος στην αναζήτηση...του ιδανικού δέντρου

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μαζί με τα παιδιά τους βγήκαν για να αγοράσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς ετοιμάζονται να γιορτάσουν όλοι μαζί τις φετινές γιορτές. Οι νεόνυμφοι μπήκαν σε εορταστικό κλίμα την Κυριακή (4/12) καθώς έψαχναν για χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα παιδιά τους.

Η «Τζεν», η οποία εξέφρασε πρόσφατα ενδιαφέρον να κάνει ένα σίκουελ της ταινίας Gigli με το σύζυγό της πλέον, συνοδευόταν απο τα δίδυμα που έχει αποκτήσει με τον Mαρκ Άντονι — Max και Emme, 14 ετών, ενώ ο Άφλεκ έφερε τα τρία παιδιά του με την Τζένιφερ Γκάρνερ,— Violet, 17 ετών, Seraphina, 13 και Samuel, 10, ενώ βγήκαν στην αγορά του Λος Άντζελες, αναζητώντας το τέλειο έλατο.

Η μεγαλύτερη κόρη του ηθοποιού επέστρεψε από ένα ταξίδι στην Ουάσιγκτον, όπου παρευρέθηκε στο κρατικό δείπνο του Λευκού Οίκου την Πέμπτη. Η σούπερ σταρ ήταν κομψή αλλά ντυμένη κάζουαλ με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα πράσινο και λευκό παλτό, ενώ φορούσε λευκά αθλητικά παπούτσια για να είναι άνετη στα χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Ο φακός τη συνέλαβε τη στιγμή που τύλιξε με αγάπη το χέρι της γύρω απο τον έφηβο γιό της. Ο Μαξ φορούσε ακουστικά στα αυτιά του και κρατούσε ένα τηλέφωνο στο ένα χέρι και ένα αναψυκτικό στο άλλο. Ο Μπεν Αφλεκ επίσης με αθλητική εμφάνιση φάνηκε επίσης να αγκαλιάζει τα παιδιά του.

Το ζεύγος «Μπένιφερ» εξέπληξε τους θαυμαστές νωρίτερα φέτος όταν αποκάλυψε ότι είχαν πετάξει στο Λας Βέγκας για να παντρευτεί σε μια τελετή-εξπρές. Λίγο αργότερα, πέταξαν για τη Γαλλία, όπου εντοπίστηκαν να παρακολουθούν τα αξιοθέατα. Το ζευγάρι, που αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του στις αρχές του 2021, διοργάνωσε στη συνέχεια μια μεγαλύτερη γαμήλια τελετή στο κτήμα τους στο Riceboro της Τζόρτζια.