ΚΟΣΜΟΣ

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Ποια είναι η 23χρονη που του «έκλεψε» την καρδιά

O Λεονάρντο ντι Κάπριο
O Λεονάρντο ντι Κάπριο
ΑΡ

Η νέα αγαπημένη του Λεονάρντο ντι Kάπριο είναι 23 ετών και γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Τιτανικού, σχολιάζει με νόημα ο σκανδαλοθηρικός Τύπος

Ο 48χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο απόλαυσε ένα ραντεβού στο Χόλιγουντ με την ηθοποιό Βικτόρια Λάμας, 23 ετών, μετά από το όργιο φημολογίας ότι διατηρούσε ρομαντική σχέση με το 27χρονο σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι δεν βγαίνει ποτέ με γυναίκες άνω των 25 ετών τα τελευταία χρόνια, εθεάθη να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο με τη Βικτόρια, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Λορέντζο Λάμας και γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της εμβληματικής ταινίας «Ο Τιτανικός» με τον Ντι Κάπριο το 1997.

Το ζευγάρι έφυγε ξεχωριστά από το The Birds Street Club πριν επιβιβαστεί μαζί σε ένα αυτοκίνητο, όπου ο «Λίο» εθεάθη να γελάει και να αστειεύεται, με την επίδοξη ηθοποιό Βικτόρια να λάμπει στο πλευρό του. Ενώ μια πηγή κοντά στο αστέρι επιμένει ότι «δεν είναι μαζί», οι δυο τους κάθισαν μαζί στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Η 23χρονη Βικτώρια ταιριάζει άλλωστε στον τύπο της γυναίκας που προτιμά ο Ντι Κάπριο, έγραψε η Daily Mail.

Ο Λίο φωτογραφήθηκε με την Τζίτζι Χαντίντ για πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση για το ειδύλλιο τους, σε αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η DailyMail.com τον Σεπτέμβριο. Ήταν η πρώτη φορά που ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ εμφανίστηκε με γυναίκα μεγαλύτερη από 25 ετών,η οποία παράλληλα ειναι και μητέρα.

Μετά τη διαρροή των νέων φωτογραφιών, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι βγαίνουν αλλά, «το πηγαίνουν αργά», σύμφωνα με το Page Six. Το άτομο πρόσθεσε: «[Ο Ντι Κάπριο] δεν είναι κάποιος που μπαινοβγαίνει σε σχέσεις. Πηγαίνει αργά».

Η διάψευση από τη New York Post

Παρά τις φήμες για ειδύλλιο που φουντώνουν μετά την έξοδο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Βικτόρια Λάμας, πηγές είπαν στην Page Six ότι το ζευγάρι «δεν βγαίνει ραντεβού». Αν και οι δυό τους βγήκαν μαζί, φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η Τζίτζι φωτογραφήθηκε επίσης δίπλα στον Λίο σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα, αφού ο ηθοποιός τελείωσε την τετραετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, 25 ετών. Ο Λίο και η Καμίλα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τον Αύγουστο, ισχυρίστηκε πηγή κοντά στον Λίο στη Sun την Τρίτη.

Ο «Λίο» και η Καμίλα Μορόνε

«Ο Λεονάρντο και η Καμίλα τελείωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι», είπε μια πηγή. «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς κατέληξε σε ένα φυσικό συμπέρασμα ». Ο σταρ του Revenant, ο οποίος είναι 22 χρόνια μεγαλύτερος της Καμίλα τη γνώρισε για πρώτη φορά το 2008, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Ο επί χρόνια φίλος του Αλ Πατσίνο, ο οποίος έβγαινε με τη μητέρα της Καμίλα, Λουσίλα Σόλα για χρόνια, έκανε τις συστάσεις και ο Λεονάρντο προφανώς παρέμεινε φίλος με την οικογένεια για χρόνια. Ο Λεονάρντο και η Καμίλα συναντήθηκαν επίσημα κάποια στιγμή το 2017, μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο Nina Agdal λίγες μέρες πριν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Τον επόμενο χρόνο,παρευρέθηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν ντε Τζένερις και αργότερα μέσα στη χρονιά εθεάθησαν στο Coachella. Αργότερα το 2018, μια ανώνυμη πηγή είπε στο People ότι η σχέση είχε σοβαρέψει, καθώς οι δυο τους ήταν «πολύ ερωτευμένοι» και «συζητούσαν για τον αρραβώνα».

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Λίο «δεν είχε αγαπήσει ποτέ ένα κορίτσι σαν αυτό» και σκέφτηκε ακόμη και να κάνει παιδιά με τη νέα του αγαπημένη. Αργότερα, το καλοκαίρι του 2019, η Καμίλα θύμισε στους θαυμαστές της την τάση του Λίο να βγαίνει με νεαρές γυναίκες όταν δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία του Humphrey Bogart και της πολύ νεότερης συζύγου του Lauren Bacall.

«Μια αγάπη σαν κι αυτή», έγραψε στη λεζάντα, αν και πολλοί θαυμαστές την επέκριναν επειδή έβγαινε με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα. Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 27 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η συμπαρουσιάστρια Amy Schumer αστειεύτηκε για την τάση του ηθοποιού να βγαίνει μόνο με νεαρές γυναίκες. «Έχει κάνει τόσα πολλά για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και να αφήσει πίσω του έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη… για τις φίλες του», αστειεύτηκε.