ΚΟΣΜΟΣ

Xωρίς e-mail εκατομμύρια άνθρωποι - Κατέρρευσαν Microsoft Outlook και Τeams

Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν πρόβλημα σύνδεσης στα e-mail τους
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν πρόβλημα σύνδεσης στα e-mail τους
ΑΡ

Εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς email σήμερα το πρωί (25/1) έπειτα από μια παγκόσμια διακοπή λειτουργίας του Microsoft Outlook και του Teams.

Σύμφωνα με το downdetector.co.uk, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί διακοπές σε τεχνολογικές και κινητές πλατφόρμες, περισσότεροι από 4.885 χρήστες ανέφεραν προβλήματα τις προηγούμενες ώρες. Η πρώτη αναφορά διακοπής λειτουργίας για το Outlook υποβλήθηκε λίγο πριν τις 07:00 GMT σήμερα το πρωί, και γρήγορα χιλιάδες άνθρωποι ανέφεραν προβλήματα.

Χρήστες μπήκαν στο Twitter για να εκφράσουν την οργή τους κατά τη διάρκεια του χάους, με πολλούς απο αυτούς να λένε ότι τα προβλήματα προκάλεσαν «το χειρότερο ξεκίνημα ημέρας».

Άλλος χρήστης είπε ότι η σύνδεσή τους στο Teams είναι τόσο κακή που ήταν σαν «να χρησιμοποιούν συμβατικό τηλέφωνο». Άλλοι πάλι...ήταν πανευτυχείς με το «ρεπό» έκπληξη που τους δόθηκε, καθώς η έλλειψη πρόσβασης στους λογαριασμούς τους, τους εμπόδισε να κάνουν τη δουλειά τους.

Ένας χρήστης του Twitter είπε: «Λοιπόν, τι κάνουμε την ημέρα της άδειας μας τώρα που το Outlook και το Teams δεν λειτουργούν;» Το Microsoft 365 είπε ότι «εντόπισε ένα πιθανό πρόβλημα δικτύου» και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει.

Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα ενδέχεται να επιμείνουν με άλλες εφαρμογές του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive για επιχειρήσεις και Microsoft Graph.