ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Η νέα «καριέρα» της αγαπημένης ξανθιάς του Baywatch

H Πάμελα Άντερσον
H Πάμελα Άντερσον
ΑΡ

Η Πάμελα Άντερσον που κυκλοφόρησε πρόσφατα την αυτοβιογραφία της, μαζί με ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που προβάλλεται ήδη στο Netflix,  ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια εκπομπή μαγειρικής

Η Πάμελα Άντερσον θα παρουσιάσει το Pamela’s Cooking with Love, μια εκπομπή μαγειρικής, εγκαινιάζοντας ένα ακόμη φιλόδοξο σχέδιο. Το νέο εγχείρημα της «βίγκαν» ηθοποιού έρχεται εν μέσω ευρύτερου απολογισμού για τη μεταχείριση των μέσων ενημέρωσης και του κοινού προς την πρώην σταρ του Baywatch.

Η Πάμελα Άντερσον θα παρουσιάσει τη δική της εκπομπή μαγειρικής που θα είναι επικεντρωμένη σε συνταγές για χορτοφάγους από το σπίτι της στο Βανκούβερ του Καναδά. Το Pamela’s Cooking With Love που θα προβληθεί στο Food Network Canada, θα δείχνει την Αμερικανοκαναδή ηθοποιό να ετοιμάζει γεύματα με σεφ στην οθόνη για την οικογένεια και τους φίλους της στο σπίτι της στο Ladysmith στο νησί Βανκούβερ, όπου μεγάλωσε.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Άντερσον έρχεται εν μέσω μιας ευρύτερης επανεξέτασης για την αντιμετώπιση της από τα μέσα ενημέρωσης στο απόγειο της φήμης της τη δεκαετία του 1990, όταν πόζαρε για το περιοδικό Playboy και πρωταγωνίστησε στο Baywatch.

Αυτή ήταν και η περίοδος που επιτήδειοι έκλεψαν και δημοσίευσαν στο Διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της ερωτικές σκηνές με τον τότε σύζυγό της Tόμι Λι. Όταν αυτό δραματοποιήθηκε στην εκπομπή Hulu Pam and Tommy χωρίς την έγκρισή της, η Άντερσον ορκίστηκε δημόσια «να πει την πραγματική ιστορία». Η 55χρονη ηθοποιός μόλις κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Love, Pamela» ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της, (Pamela, A Love Story)

Χορτοφάγος από παιδί και βίγκαν για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Άντερσον ήταν εδώ και πολύ καιρό γνωστή για τον ακτιβισμό της για τα δικαιώματα των ζώων, καθώς μεταξύ άλλων πόζαρε για την ομάδα υπεράσπισης των ζώων Peta, διαμαρτυρόμενη για το φουά γκρα στη Γαλλία ενώ είχε γράψει ακόμη και επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν το 2015 για να μπλοκάρει ένα πλοίο που μετέφερε κρέας φάλαινας από την Ισλανδία στην Ιαπωνία.

Μιλώντας στον Guardian, η Άντερσον είπε ότι η διαδικασία συγγραφής των απομνημονεύσεών της την έκανε να σκεφτεί: «Ιερή αγελάδα. Πώς τα πέρασα όλα αυτά; Πώς έκανα αυτές τις επιλογές; Έχω όμως και συναίσθηση του εαυτού μου. Βλέπω ότι απλά δεν είχα τα εργαλεία… τώρα με το ντοκιμαντέρ και το βιβλίο, ο κόσμος θα δει ολόκληρο τον χαρακτήρα μου. Και τότε ίσως μπορώ να ξαναγίνω άνθρωπος».

Η Άντερσον παρουσιάζει επίσης μια εκπομπή ανακαίνισης σπιτιού, το Pamela’s Garden of Eden, στο οποίο ανακαινίζει το πατρογονικό σπίτι της οικογένειάς της, η οποία θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.