ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός Τουρκία: Τραγωδία δίχως τέλος - Ξεκληρίστηκε σχολική ομάδα βόλει από την Αμμόχωστο

Σεισμός Τουρκία: Τραγωδία δίχως τέλος - Ξεκληρίστηκε σχολική ομάδα βόλει από την Αμμόχωστο

Αδύνατον να χωρέσει ο νους το μέγεθος της τραγωδίας μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία - Ολόκληρη ομάδα βόλει βρέθηκε θαμμένη κάτω από τόνους μπετόν. 

Τραγικός επίλογος. Εδώ και μέρες οι διασώστες έψαχναν στα ερείπια ξενοδοχείου στην περιοχή Αντιγιαμάν, μέλη μιας μαθητικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο που αγνοούνταν.

Η ομάδα είχε βρεθεί στην περιοχή για τουρνουά την ημέρα του φονικού σεισμού. Η μοίρα όμως έπαιξε γι' αυτούς το χειρότερο παιχνίδι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τα άψυχα σώματα 16 ανθρώπων βρέθηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias, όπου διέμενε η ομάδα των 39 ατόμων.

Το επταώροφο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν τα παιδιά, μαζί με γονείς καθηγητές από το Turkish Maarif College της Αμμοχώστου, κατέρρευσε από τον σεισμό. Τέσσερα άτομα της ομάδας κατάφεραν να βγουν από τα ερείπια με δικά τους μέσα αμέσως μετά το σεισμό.

Η μικρότερη εκ των μαθητών (αγοριών και κοριτσιών) που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι 14 ετών.

«Πείτε κάτι κορίτσια» - Πατέρας ψάχνει τις κόρες του στα συντρίμμια

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, πατέρας βρίσκεται σε απόγνωση και ψάχνει με κάθε τρόπο τις δύο κόρες του στα συντρίμμια του σπιτιού του.

Ο πατέρας, όπως θα δείτε στα βίντεο, χτυπά με πέτρες τα χαλάσματα, φωνάζει, περιμένοντας να ακούσει τη φωνή των παιδιών του, που εγκλωβίστηκαν εκεί μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ. «Πείτε κάτι κορίτσια, κάντε θόρυβο…», φωνάζει ο πατέρας στα χαλάσματα αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση.