ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με την «Πολωνή Μαντλίν Μακάν»: Το τεστ DNA και τα βίντεο σε «ροζ ιστοσελίδες»

Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση της Μαντλίν Μακάν
Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση της Μαντλίν Μακάν
Α.Ρ

Λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γυναίκα απο την Πολωνία που ισχυρίζεται οτι είναι η Μαντλίν Μακάν ενώ σύμφωνα με πληροφίες φέρεται «δραστήρια» σε ροζ ιστοσελίδες

Οργιάζουν τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την 21χρονη κοπέλα από την Πολωνία, η οποία προκάλεσε αίσθηση ισχυριζόμενη ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το 3χρονο κοριτσάκι που το 2007 εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το θέρετρο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Η Τζούλια Βέντελ, σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram λέει ότι είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι ακόμη και η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος και να είναι 19 ετών, όσο θα ήταν δηλαδή τώρα η Μαντλίν αν ζούσε. Παρουσίασε μάλιστα και φυσικά στοιχεία ομοιότητας με την Μαντλίν, ενώ οι γονείς του εξαφανισμένου κοριτσιού δέχθηκαν να γίνει τεστ DNA. Τα ισπανικά μέσα ανέφεραν σήμερα ότι τα πρώτα βιομετρικά τεστ απο ειδικούς για να αποδειχθεί αν όντως είναι η Μαντλίν, έχουν βγει αρνητικά.

Η νεαρή Πολωνή έχει δηλώσει επίσης ότι ήταν «θύμα ενός Γερμανού παιδόφιλου» ως παιδί. Είπε ότι ο θύτης της μοιάζει με μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο Find Madeleine και ότι έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετατραυματικού στρες και κατάθλιψη ως αποτέλεσμα της κακοποίησης.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, έρχονται στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητα της νεαρής Πολωνής έρχονται στο φως. Στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά ονόματα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Επίσης, αρκετοί χρήστες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό με ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Ο καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα Κριστιάν Μπρίκνερ είναι επί του παρόντος ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν. Ο 45χρονος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι απήγαγε και δολοφόνησε τη Μαντλίν το 2007. Ενώ αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη, ο Γερμανός αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για φόνο στην υπόθεση από Πορτογάλους αξιωματούχους τον Ιούνιο του 2020.