ΚΟΣΜΟΣ

Απειλές κατά της ζωής της δέχεται η 21χρονη Πολωνή «Μαντλίν» - «Κατέρρευσα ολοκληρωτικά»

Oι γονείς της Μαντλίν που είχαν κατηγορηθεί αρχικά για την εξαφάνισή της
Oι γονείς της Μαντλίν που είχαν κατηγορηθεί αρχικά για την εξαφάνισή της
ΑΡ

Υπόθεση Μαντλίν: Η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται οτι είναι το κοριτσάκι από τη Βρετανία που είχε εξαφανιστεί το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, δέχεται απειλές για τη ζωή της

Η 21χρονη Τζούλια Βέντελ, η οποία υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν μετακόμισε από την Πολωνία στην Αμερική, καθώς, όπως ισχυρίζεται κατέρρευσε συναισθηματικά και δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της.

Όπως είπε στο RadarOnline μια ταινία που αφορούσε στην κακοποίηση ενός παιδιού έφερε στη μνήμη της τραυματικές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. «Κατέρρευσα ολοκληρωτικά. Αφού είδα την ταινία πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου και άρχισα να κλαίω και να αναρωτιέμαι γιατί η οικογένειά μου δε με βοήθησε και μου κατέστρεψε τη ζωή», είπε και πρόσθεσε:

«Για πρώτη φορά αναρωτήθηκα γιατί η οικογένεια που με μεγάλωσε προσπάθησε να με καταστρέψει. Πάντα προσπαθούσα να το καταλάβω. Έλεγα στον εαυτό μου είναι η οικογένειά σου, θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά δεν είναι αλήθεια». Η Βέντελ φιλοξενείται στο Λος Άντζελες από ένα μέντιουμ, την δρ Φία Γιόχανσον, επειδή όπως λέει δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της μέσω διαδικτύου.

Η 21χρονη κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της. Το μέντιουμ που τη φιλοξενεί είπε σε ένα live της στο Instagram ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια της 21χρονης στην Πολωνία.

«Όσο περισσότερο ερευνώ τη ζωή της Τζούλιας στην Πολωνία, τόσο περισσότερο λυπάμαι για εκείνη και τη μητέρα της», είπε. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η μητέρα της 21χρονης έχει έρθει σε επαφή με μια βρετανική σελίδα, σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τους ισχυρισμούς της κόρης της.

«Με εξέπληξε που είδα τη μητέρα της Τζούλια να λέει ότι ανησυχεί για την κόρη της και στη συνέχεια, αντί να επικοινωνεί μαζί μου, που τη φιλοξενώ στις ΗΠΑ, να επικοινωνεί με μια σελίδα που έχει την έδρα της στη Βρετανία», τόνισε.

Η Πολωνή έδωσε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στον διάσημο Αμερικανό παρουσιαστή Dr Phil, η οποία θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα. Παρά τις απειλές και την κριτική που δέχεται, η νεαρή κοπέλασυμφώνησε να μιλήσει δημόσιαμαζί με την Φία Γιόχανσον. «Βρέθηκε τελικά η Μακάν; Ή μήπως πρόκειται για σκληρή φάρσα;» αναφέρει η λεζάντα στο διαφημιστικό βίντεο της συνέντευξης.

Η Βέντελ αυτή τη στιγμή περιμένει τα αποτελέσματα του DNA, τα οποία θα δείξουν αν είναι τελικά ή όχι η μικρή Μαντλίν. Πάντως εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για την αναγνώριση προσώπου έχει δηλώσει πως είναι πρακτικά αδύνατον η 21χρονη από την Πολωνία να είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007.