ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Ένα δίχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα

Φλόριντα: Ένα δίχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα

Ένα αγοράκι βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα - Δολοφόνος φέρεται να είναι ο ίδιος ο πατέρας

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 2χρονου αγοριού, το οποίο αγνοούταν στη Φλόριντα των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Το άτυχο αγόρι βρέθηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα.

Σύμφωνα με τις αρχές, το παιδί οδηγήθηκε εκεί από τον πατέρα του, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για διπλή δολοφονία, του γιου του και της μητέρας του. Ο 21χρονος Τόμας Μόσλεϊ φέρεται να έριξε τον 2χρονο γιο του στη λίμνη και σύμφωνα με τις καταθέσεις του προκάλεσε «θανάσιμα τραύματα»

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», ανέφερε η δικαστική εκπρόσωπος Σάρα Μόλο.

Ο μικρός Τάιλεν είχε δηλωθεί αγνοούμενος από όταν η μητέρα του Πασούν Τζέφερι βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, την προηγούμενη Πέμπτη με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Το βράδυ πριν βρεθεί η νεκρή μητέρα, ο σύζυγός της φέρεται να πήγε στο σπίτι της με σοβαρά τραύματα στα δύο χέρια τα οποία προκλήθηκαν μετά από πτώση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι και εισήχθη σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το CNN.

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλεϊ», ανέφερε η ένορκη κατάθεση. Ο 2χρονος δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε λίγα μίλια μακριά από το σημείο όπου η μητέρα βρέθηκε νεκρή και φαινόταν να έχει κάτι στο στόμα του.

Οι αξιωματικοί πυροβόλησαν τον αλιγάτορα και αυτός άφησε ό,τι είχε στο στόμα του.

Τότε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για το σώμα του μικρού Τάιλεν, το οποίο ήταν άθικτο. Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία.