ΚΟΣΜΟΣ

Φρέντι Μπελέρης: Ζητά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Φρέντι Μπελέρης: Ζητά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταφερθεί ο Φρέντι Μπελέρης - Σε άσχημη κατάσταση και ο συνεργάτης του που βρίσκεται σε νοσοκομείο των Τιράνων

Πέντε μέρες μετά την κράτησή του στις φυλακές Αυλώνα , ο Φρέντι Μπελέρης προσπαθεί να σταθεί δυνατός για να ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι σήμερα εκτός απο τον δικηγόρο του, τον επισκέφθηκε και η οικογένειά του η οποία προσπάθησε να του δώσει δύναμη για να σταθεί όρθιος. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες η υγεία του δεν φαίνεται να είναι σύμμαχος. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο προφυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας εξέφρασε στους αστυνομικούς πως αισθάνεται αδιαθεσία.

Επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο του ο οποίος μας μετέφερε πως πράγματι έχει ανεβάσει πυρετό ενώ πάσχει και από διαβήτη. Τα αλβανικά μέσα μεταδίδουν ότι έχει στείλει ήδη 2 αιτήματα προς την εισαγγελία και αναμένει απάντηση. Απο την οικογένειά του υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του.

Αδιαθεσία για τον προφυλακισμένο συνεργάτη του Μπελέρη - Έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς

Μεγάλη η αγωνία και για τη σύζυγό του Παντελή Κοκαβέση, του προφυλακισμένου συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη ο οποίος έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, κάτι που μπορεί κανείς να αντιληφθεί με γυμνό μάτι, ωστόσο οι αλβανικές αρχές για να διαπιστώσουν την μεταμόσχευση τον οδήγησαν στο νοσοκομείο Τιράνων όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι γιατροί ενημέρωσαν σήμερα την οικογένειά του ότι κι εκείνος παρουσιάζει αδιαθεσία και ότι έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό. Η οικογένειά του ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αλβανίας για να ενημερωθεί για την κατάστασή του.

Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες λένε ότι ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και ιδιαίτερα συγκινημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα...Εκλαιγε για την άδικη κράτησή του και ήταν στεναχωρημένος που δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του και στους συμπατριώτες του.

«Αν συμβεί το οτιδήποτε στην υγεία τόσο του Φρέντι Μπελέρη , όσο και του Παντελή Κοκαβέση, αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο Αλβανός Πρωθυπουργός , Έντι Ράμα» δήλωσε οργισμένος στο newsbomb.gr ο Θοδωρής Γκούμας , πρόεδρος της Ενωσης Χειμαρριωτών.

Με διαφορά μόλις 19 ψήφων κέρδισε τις εκλογές στη Χειμάρρα

Χάρη σε μια διαφορά, μόλις 19 ψήφων αναδείχθηκε νικητής στον Δήμο Χειμάρρας ο Φρέντι Μπελέρης.

Ο υποψήφιος ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο συνασπισμό με τα κόμματα των Σαλί Μπερίσια και Ιλίρ Μέτα, θεωρείται ως ο μεγάλος νικητής των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία. Οι κάτοικοι της Χειμάρρας υποδέχτηκαν με αίσθημα χαράς και χειροκροτήματα το αποτέλεσμα.

Παρά την εκλογή του όμως ο Μπελέρης θα παραμείνει στη φυλακή των Τιράνων, έως ότου αποφανθεί σχετικά η εισαγγελία κατά τα διαφθοράς στην οποία έχει περιέλθει η υπόθεση. Η ίδια έχει αναλάβει και την περαιτέρω έρευνα επί της ουσίας της κατηγορίας που είναι απόπειρα εξαγοράς ψήφων.

Στους άλλους δύο μειονοτικούς δήμους, της Δρόπολης και της Φοινίκης επικράτησαν Έλληνες μειονοτικοί υποψήφιοι που υποστηρίχθηκαν από το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Σχετικές ειδήσεις