ΚΟΣΜΟΣ

Mαντόνα: Η κόρη της Λούρδη έκανε σέξι φωτογράφιση - Ο αποκαλυπτικός της χορός και η διάφανη φόρμα

H πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα
H πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα
Instagram

Η Λούρδη, η πρωτότοκη κόρη της Μαντόνα με τον πρώην φίλο της Κάρλος Λεόν φτιάχνει τους δικούς της κανόνες στη βιομηχανία του θεάματος

Η κόρη της Mαντόνα, Λούρδη Λεόν φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της «βασίλισσας της ποπ», χτίζοντας την καριέρα της στο μόντελινγκ και το τραγούδι με το δικό της μοναδικό τρόπο. Σε μία σειρά από πρόσφατες αναρτήσεις στα social media, ποζάρει σχεδόν γυμνή με μία στολή γάτας για το περιοδικό 'W' σε μία από τις πιο προκλητικές που έχει μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της.

Στην ανάρτηση, η 26χρονη Λεόν η οποία χρησιμοποεί το ψευδώνυμο «Lolahol», είναι απλωμένη σε ένα κόκκινο τραπέζι μπιλιάρδου με μια ολόσωμη μαύρη δαντελωτή φόρμα, την οποία φοράει κάτω από έναν μαύρο κορσέ και γόβες Louboutin.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε, η Λεόν παίρνει σέξι πόζες, ενώ στη συνέχεια, επιδίδεται και σε έναν προκλητικό χορό. Πόζαρε επίσης για φωτογραφίες απέναντι σε έναν καθρέφτη και την πενταμελή της δισκογραφική, καθώς μίλησε στο δημοσίευμα για το πόσο εύκολο είναι να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους στη Νέα Υόρκη.

Όπως είπε η ίδια στο W, «Υπάρχει πολλή συζήτηση και πολλή κριτική σε αυτή την πόλη… Είναι πραγματικά εύκολο να απογοητευτείς με τον εαυτό σου και να αισθάνεσαι χωρίς έμπνευση ή άσχημα επειδή όλοι οι άλλοι είναι καλλιτέχνες, όλοι κάνουν τα πάντα. Μπορείς να νιώσεις, γιατί είμαι εδώ; Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Γιατί είναι σχετικό;»

Για τον ιδρυτή της Chemical X, Eartheater, η Λεόν έχει ξεκάθαρα μια θέση στη μουσική βιομηχανία επειδή η ίδια και το γκρουπ της φτιάχνουν μουσική που αγγίζει τους ανθρώπους και μιλάει από μόνη της. Η πίστη του Eartheater, είναι τελικά αυτό που την ενέπνευσε να μπει στο στούντιο και να φτιάξει τη δική της μουσική.