ΚΟΣΜΟΣ

Mαρία Μενούνος: Επισκέφθηκε τη Μύκονο με τον αγαπημένο της και διασκέδασε με την ψυχή της

Mαρία Μενούνος: Επισκέφθηκε τη Μύκονο με τον αγαπημένο της και διασκέδασε με την ψυχή της

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Μύκονο όπου απόλαυσε ξένοιαστες στιγμές, στο πλευρό του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο, λίγες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Η Μαρία Μενούνος, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, αποφάσισε να ταξιδέψει στην αγαπημένη της Ελλάδα. Η Eλληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, στο πλευρό αγαπημένων της προσώπων.

Η Μαρία Μενούνος διασκέδασε μεταξύ άλλων στη Χώρα της Μυκόνου, μαζί με την οικογένειά της και οικεία της πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η κουμπαρά της, Μαριέττα Χρουσαλά.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώσει σχετικά τους ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram όπου δήλωσε ότι έφαγε καλά και πέρασε φανταστικά γιορτάζοντας -όπως είπε- με αυτόν τον τρόπο πρώιμα τα γενέθλιά της. Η Μαρία Μενούνος πάντα νιώθει υπέροχα όταν βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι έφτασε στη Σαντορίνη πριν απο λίγες ημέρες και η Μενούνος άρχισε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις ειδυλλιακές διακοπές της στα social media της. «Είμαι πάντα πολύ χαρούμενη στην Ελλάδα! Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε στη λεζάντα σε μία από τις φωτογραφίες της στην οποία πόζαρε με την ελληνική σημαία.

Η 44χρονη παρουσιάστρια και ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι πέρασε με επιτυχία μία δύσκολη δοκιμασία με την υγεία της, άφησε τα δυσάρεστα πίσω και χαλάρωσε. Η Ελληνοαμερικανίδα σελέμπριτι, που παλαιότερα παρουσίαζε το E! News, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι απέκτησε το ελληνικό της διαβατήριο και πλέον θα έχει διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αμερικανική.

«Είμαι τόσο περήφανη που είμαι επίσημα Ελληνίδα πολίτης! Και πού καλύτερα να το μοιραστώ αυτό παρά στην πατρίδα μας!», έγραψε σε μία φωτογραφία της στις πύλες του Παναθηναϊκού Σταδίου στην Αθήνα κρατώντας το ελληνικό της διαβατήριο.

Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της, που θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού που αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας αυτό το καλοκαίρι. Μετά από δέκα χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών η Μαρία Μενούνος ανυπομονεί να υποδεχτεί το μωράκι της!