ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

H Ριάνα στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton
H Ριάνα στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton

H Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και ποζάρει με μαύρο δερμάτινο μπουφάν στη νέα καμπάνια του Louis Vuitton που κάνει το γύρο του κόσμου

Η Ριάνα έδειξε την κοιλιά της που μεγαλώνει σε μια νέα καμπάνια για τον οίκο Louis Vuitton που είδε το φως λίγο πριν από το επικείμενο ντεμπούτο του Φάρελ Ουίλιαμς στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Η 35χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με καρό μοτίβο, έχοντας κουμπωμένο μόνο ένα κουμπί, καθώς έδειξε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε την Πέμπτη (15/6) με τους περίπου 151 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

Στη φωτογραφία η ποπ σταρ κουβαλούσε πράσινες, κίτρινες, κόκκινες και μπλε τσάντες Louis Vuitton και με τα δύο χέρια, ενώ κρατούσε και ένα φλιτζάνι καφέ. «LOUIS VUITTON MEN Άνοιξη Καλοκαίρι 2024», έγραψε στη λεζάντα. Η έγκυος τραγουδίστρια λάμπει στη διαφήμιση με πλήρες μακιγιάζ που τονίζει τη φυσική της ομορφιά και μία σειρά από κολιέ.

Η Ριάνα είχε τα σκούρα μαλλιά της σε μπούκλες κάτω από τους ώμους της στην εικόνα που μοιράστηκε επίσης ο Φάρελ στη σελίδα του στο Instagram. Στην ανάρτησή του ο ίδιος φοράει ένα ολόμαυρο ρούχο και γυαλιά ηλίου ενώ στ'εκεται μπροστά από μια διαφημιστική πινακίδα στο πλάι του Musée d'Orsay στο Παρίσι με τη διαφήμιση της Ριάνα.

Η Louis Vuitton επιβεβαίωσε στο GQ ότι η διαφημιστική πινακίδα είναι μέρος της επερχόμενης ανδρικής καμπάνιας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 με πρωταγωνίστρια τη Ριάνα. Η πρώτη συλλογή του Φάρελ για τον γαλλικό οίκο μόδας θα παρουσιαστεί κατά την επερχόμενη «Ανδρική Εβδομάδα Μόδας» στο Παρίσι.

Η Louis Vuitton ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι ο Φάρελ διορίστηκε ως νέος δημιουργικός διευθυντής ανδρών μετά τον θάνατο του Virgil Abloh το 2021 σε ηλικία 41 ετών. Η Ριάνα περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ ASAP Rocky, 34 ετών. Έχουν ηδη αποκτήσει ενα γιο, ενός έτους΄, τον RZA Athelston Mayers.

Η Ριάνα αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο Super Bowl τον Φεβρουάριο, όταν έγινε η πρώτη έγκυος γυναίκα που πρωταγωνίστησε στο ημίχρονο σόου. Ο Φάρελ είναι περισσότερο γνωστός για την ικανότητά του ως μουσικός παραγωγός, αλλά έχει κάνει επίσης όνομα στον κόσμο της μόδας.