ΚΟΣΜΟΣ

Υποβρύχιο Titan: «Μετά από αυτή την εξερεύνηση ήθελα να του πω να σταματήσει πια» λέει γιος επιβάτη

Υποβρύχιο Titan: «Μετά από αυτή την εξερεύνηση ήθελα να του πω να σταματήσει πια» λέει γιος επιβάτη
AP NewsRoom

Ο Πασκάλ, γιο ενός εκ των θυμάτων του υποβρυχίου Titan, περιγράφει τον πατέρα του ως «τον παγκόσμιο ειδικό του Τιτανικού», ενώ διήυθυνε και πολλές καταδύσεις στο ναυάγιο.

Μετά την είδηση του θανάτου των επιβατών του αγνοούμενου βαθυσκάφους που είχε προορισμό τα συντρίμμια του Τιτανικού όλοι έχουν σοκαριστεί και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Ένας από τους θανόντες, ο Πολ Ανρί Ναρζολέ, ήταν δύτης και βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού με μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξερευνήσεις. Ο θετός γιος του, μάλιστα, Τζον Πασκάλ, δήλωσε στην Daily Mail ότι ήθελε να πει στον πατέρα του να σταματήσει πια τις εξερευνήσεις στα βαθιά νερά μετά από το εξερευνητικό ταξίδι στον Τιτανικό με το υποβρύχιο Titan.

Ειδικότερα, ο 31χρονος Πασκάλ σε δηλώσεις του στην «Daily Mail» επισημαίνει ότι «Όποιος μπαίνει σε αυτά τα υποβρύχια γνωρίζει τους κινδύνους».

Ο θετός γιός του Πολ Ανρί Ναρζολέ μετά την τραγική είδηση για το υποβρύχιο, εκφράζει σκέψεις του: «Ολη αυτή την εβδομάδα που πέρασε, πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί ένα θαύμα. Ξέρω ότι λάτρευε τον ωκεανό και κυρίως τον Τιτανικό, αλλά σκεφτόμουν να του πω όταν επέστρεφε από αυτό το ταξίδι, να σταματήσει τις εξερευνήσεις στα βαθιά νερά».

Εντύπωση, δε, προκαλεί και η αγάπη που είχε ο Ναρζολέ για οτιδήποτε αφορούσε τον Τιτανικό, που ο Πασκάλ τον περιγράφει ως «τον παγκόσμιο ειδικό του Τιτανικού», ενώ διήυθυνε και πολλές καταδύσεις στο ναυάγιο.

Σχετικές ειδήσεις