ΚΟΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έφτιαξε μπουρίτος με την 11χρονη κόρη του- Γιατί τα έκανε «δώρο» στην Εύα Λονγκόρια

O Nτέιβιντ Μπέκαμ
O Nτέιβιντ Μπέκαμ
ΑΡ

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ μαγείρεψε μπουρίτος για να τμήσει τη νέα ταινία της καλής του φίλης και νονάς της κορης του, Εύα Λονγκόρια 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram το Σάββατο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μαγείρεψε με την 11χρονη κόρη της Χάρπερ Σέβεν, 11 ετών.Επέλεξε αυτό το ιδιαίτερο πιάτο για να τιμήσει την οικογενειακή φίλη και νονά της Χάρπερ, Εύα Λονγκόρια, η οποία έκανεπρόσφατα το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το φιλμ Flamin' Hot. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Annie Gonzales, Jesse Garcia και Tony Shalhoub.

Στο βίντεο του πρώην αστέρα των γηπέδων, το οποίο αναδημοσίευσε η σύζυγός του Βικτόρια η Χάρπερ ρωτά: «Μπαμπά, τι φτιάχνεις» και ο 48χρονος Μπέκαμ απαντά: «Ωωω, φτιάχνουμε μπουρίτο σήμερα, εμπνευσμένα από την ταινία Flamin' Hot της Εύας, της φίλης μας».

Στη συνέχεια, η κάμερα εστιάζει στην προετοιμασία, δείχνοντας το ρύζι στο φούρνο και το κοτόπουλο στο ψυγείο, πριν η Χάρπερ χορέψει στους ρυθμούς του Μεξικανού καλλιτέχνη Χουάν Γκάμπριελ και βοηθήσει τον μπαμπά της να ετοιμάσει τη σάλτσα.

Στην ενότητα των σχολίων, οι θαυμαστές του διδύμου πατέρα-κόρης ενθουσιάστηκαν με τη γλυκιά στιγμή. «Η Χάρπερ είναι αξιολάτρευτη!» έγραψε κάποιος. «Το να περνάτε χρόνο μαζί είναι το πιο σημαντικό μέρος της γονεϊκότητας!»

«Σε αγάπησα απόλυτα ως παίκτη της Γιουνάιτεντ, αλλά ως γονιός είσαι φοβερός», απάντησε ένας άλλος. «Κορυφαίος παίκτης και τώρα κορυφαίος σεφ», σχολίασε ένας άλλος θαυμαστής. Το Flamin' Hot είναι εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του Ρίτσαρντ Μοντάνιεζ ενός επιστάτη στο εργοστάσιο της Frito-Lay στον οποίο αποδίδεται η δημιουργία των Flamin' Hot Cheetos.

«Κοιτάς αυτόν τον άντρα και λες, "Ω, περίμενε, το έκανε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να το κάνω αυτό", είπε η 47χρονη Λονγκόρια, στο PEOPLE αποκλειστικά αυτόν τον μήνα. «Αυτός είναι ένας ήρωας. Δεν φοράει κάπα, αλλά φίλε, είναι δυνατή αυτή η ιστορία.» Το Flamin' Hot είναι διαθέσιμο στις υπηρεσίες ροής Hulu και Disney+.