ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Το πριβέ πάρτι για την Ημέρα Ανεξαρτησίας - JLo, Έμιλι Ραταϊκόσφκι, Κιμ Καρντάσιαν στα λευκά

Tζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Tζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ
Α.Ρ

Το παραδοσιακό του πάρτι με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ έκανε και φέτος ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν στην έπαυλή του στο Χάμπτονς και ήταν όλοι εκεί, από τη Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Πάρτι με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ έκανε ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν στην έπαυλή του στο Χάμπτονς. Οι καλεσμένοι του, γιόρτασαν την 4η Ιουλίου με έμπνευση από τα θρυλικά White Parties που έκανε ο ράπερ Diddy τη δεκαετία του '90. Ανάμεσα στους σούπερ σταρ που έβαλαν τα λευκά τους σύνολα και βρέθηκαν στο πάρτι ήταν διασημότητες από το ζεύγος «Μπένιφερ» μέχρι

Η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπέν Άφλεκ και η κόρη του Βάιολετ συμμετείχαν μεταξύ άλλων διασήμων στο πιο καυτό πάρτι στο Χάμπτονς που διοργανώνει κάθε χρόνο ο μεγιστάνας του αθλητισμού, Μάικλ Ρούμπιν και αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό «ραντεβού» των Χολιγουντιανών σταρ. Η 53χρονη Λόπεζ, φόρεσε ένα αιθέριο λευκό μάξι φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη τη γυμνασμένη κοιλιά της, ενώ η Βάιολετ συντονίστηκε με τη μητριά της με ένακομψό λευκό, μάξι φόρεμα.

Η Βάιλετ είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει ο Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία χώρισε το 2018. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης την 13χρονη Σεραφίνα και ένα γιο τον Σάμιουελ, 10 ετών. Η Λόπεζ έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι, τα 15χρονα δίδυμα, Μαξ και Εμ.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί Gigli το 2003 παντρεύτηκαν πέρυσι σε ένα γαμήλιο παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας προτού πραγματοποιήσουν μια πολυτελή τελετή στο κτήμα του ηθοποιού στη Τζόρτζια τον Αύγουστο. Οι «Μπένιφερ» αρραβωνιάστηκαν αρχικά το 2003, αλλά η σχέση τους έληξε τον Ιανουάριο του 2004, προτού αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους το 2021 μετά από 17 χρόνια χωρισμού.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του Χέιλι, Jay-Z, Τομ Μπρέιντι και Έμιλι Ραταϊκόφκσι.

Η τελευταία έδειξε την εντυπωσιακή της σωματική διάπλαση με ένα λευκό, διάφανο φόρεμα. Η εμφάνιση περιείχε δύο σχισμές μέχρι τους μηρούς στα πόδια και ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ στο μπούστο.

Ο 29χρονος Μπίμπερ και η σύζυγός του Χέιλι, 26 ετών, εμφανίστηκαν επίσης με λευκά σύνολα, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν που παρευρέθηκε στο πάρτι με τη μικρότερη αδερφή της Kένταλ Τζένερ και εμφανίστηκαν να επιδεικνύουν την εμφάνισή τους στο TikTok της φίλης τους Lori Harvey.

Ο ράπερ Jay-Z, 53 ετών, φωτογραφήθηκε να φτάνει στην εκδήλωση με πολλούς φίλους. Ακολούθησε τον ενδυματολογικό κώδικα φορώντας ένα λευκό καπέλο και ένα πουκάμισο με κουμπιά. Ο μεγιστάνας της hip-hop θωράκισε τα μάτια του με ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου. Μαζί με τον Jay-Z εμφανίστηκε ο σύντροφος της Kρις Τζένερ, Κόρι Γκαμπλ, ο οποίος απεικονίστηκε να κάθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.