ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα – Λιούις Χάμιλτον: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Σακίρα – Λιούις Χάμιλτον: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους
Newsbomb archive.

Νέες αποκαλύψεις για το ειδύλλιο της τραγουδίστριας και του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Οι φήμες αναφορικά με την ερωτική ζωή της Σακίρα, μετά μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ. «φουντώνουν» ολοένα και περισσότερο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, φέρεται να είναι σε σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ, άλλα ρεπορτάζ έχουν προχωρήσει την ιστορία ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για σκέψεις του Χάμιλτον χωρισμό, εξαιτίας τη συμπεριφοράς της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία τον έχει κουράσει.

Ο δημοσιογράφος Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σακίρα, θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα, κόντρα σε όσα λέγονται για εκείνη και τον Χάμιλτον. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσα στους δύο και υπογράμμισε ότι είχαν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Θα ήθελα να διαψεύσω μία πληροφορία που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα της Καταλονίας και αναφέρει ότι ο Χάμιλτον έχει κουραστεί από τη στάση της Σακίρα. Μπορώ κατηγορηματικά να αρνηθώ αυτές τις πληροφορίες, γιατί έχω μιλήσει με το περιβάλλον της Σακίρα και επιβεβαιώνουν ότι μεταξύ εκείνης και του Χάμιλτον υπήρχε και πάντα θα υπάρχει μία όμορφη φιλία.

Μεταξύ τους, υπήρξε κάτι περισσότερο από φιλία. Όμως, ήξεραν και οι δύο ότι δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσά τους και είχαν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν», σημείωσε.

Το δείπνο που «πυροδότησε» τις φήμες

Η Κολομβιανή ποπ σταρ, μετά τα τελευταία γεγονότα και τη διαμάχη που είχε «ξεσπάσει» με τον Πικέ λόγω του διαζυγίου τους, επέστρεψε στην Καταλονία και αρκετοί θεώρησαν πως αυτό συνέβη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βρετανό πιλότο της Φόρμουλα 1.

Μάλιστα, μία κοινή τους φωτογραφία σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο, που φαίνεται ο Χάμιλτον να έχει περάσει το χέρι του πίσω από την πλάτη της Σακίρα, «φούντωσε» τις φήμες ότι είναι ζευγάρι. Στη συνέχεια, οι δύο τους διασκέδασαν σε κλαμπ και συναντήθηκαν με τον Νεϊμάρ και τον Κίλιαν Εμπαπέ. Μερικές ημέρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε βρεθεί στο σκάφος του πιλότου και μαζί, είχαν απολαύσει ένα ταξίδι γύρω από το Μαϊάμι, όπου έλαβε χώρα το προηγούμενο Γκραν Πρι.

Σχετικές ειδήσεις