ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: Ο γιος της Ρομέο έκλεισε τα 21 - Η τρυφερή ανάρτηση και οι νοσταλγικές φωτογραφίες

To ζεύγος Μπέκαμ
To ζεύγος Μπέκαμ
Ιnstagram

Η Βικτόρια Μπέκαμ εύχήθηκε στον γιο της Ρομέο χαρούμενα 21α γενέθλια με ένα γλυκό μοντάζ φωτογραφιών από όλα αυτά τα χρόνια

Η Βικτόρια Μπέκαμ ευχήθηκε στον γιο της Ρομέο «χρόνια πολλά» με μία τρυφερή ανάρτηση. Η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας, γιόρτασε τα 21 του χρόνια, ανεβάζοντας μια σειρά από στιγμιότυπα από όλα αυτά τα χρόνια, καθώς εξέφρασε πόσο περήφανη ήταν.

Σε ένα χαριτωμένο «κλικ» μαζί με τον αδερφό του Μπρούκλιν, 24 ετών και τον 18χρονο Κρουζ, χαμογελούν στην παραλία. Σε μια άλλη πιο πρόσφατη φωτογραφία, ο Ρομέο πόζαρε στην εξοχή με τα μακριά μαλλιά του τραβηγμένα σε κότσο. Ο Ρομέο, ο οποίος αυτή τη στιγμή παίζει στη δεύτερη ομάδα της Μπρέντφορντ, φαίνεται να δείχνει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ως παιδί, ενώ άλλα στιγμιότυπα τον έδειχναν να πηγαίνει στο σχολείο.

Εθεάθη επίσης με τον μπαμπά Ντέιβιντ και τη μικρότερη αδερφή του, Χάρπερ, 12 ετών. Μαζί με την ανάρτηση, η Victoria έγραψε: «Χρόνια πολλά @RomeoBeckham…. Η πιο γλυκιά, ευγενική και πιο γενναιόδωρη ψυχή. Είμαστε τόσο περήφανοι για εσένα και σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις, είσαι τα πάντα μας. Φιλιά»

Ο Ρομέο που έχει γίνει γνωστός μέσα από τη βιομηχανία της μόδας πόζαρε για τη νέα συλλογή της PUMA νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο ποδοσφαιριστής της Μπρέντφορντ έδειξε επίσης το τελευταίο του κούρεμα και ξυρισμένα φρύδια που ήταν εμπνευσμένα από τον πατέρα του.

Η φωτογράφιση έγινε αφού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απέδειξε ότι έχει αληθινό στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι του, αφού ο γιος του Ρομέο επέλεξε να αντιγράψει το buzzcut του 2001. Ο απόγονος των σούπερ σταρ μοιράστηκε μια selfie στην οποία ο Ντέιβιντ απάντησε και έγραψε: «Φαίνεσαι όμορφος Ρομέο».