ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Τα τοπ μόντελ Κρόφορντ, Τέρλινγκτον, Εβαντζελίστα και Κάμπελ ξανά μαζί στην πασαρέλα -(Vid)

Λονδίνο: Τα τοπ μόντελ Κρόφορντ, Τέρλινγκτον, Εβαντζελίστα και Κάμπελ ξανά μαζί στην πασαρέλα -(Vid)

Τα εμβληματικά μοντέλα της δεκαετίας του ‘90, σύμβολα μίας λαμπερής εποχής της μόδας, επανενώθηκαν στην εκδήλωση της Vogue World στο Λονδίνο, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού

Η Σίντι Κρόφορντ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Εβαντζελίστα και η Nαόμι Κάμπελ τα εμβληματικά σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90 - ενώθηκαν ξανά στην εκδήλωση Vogue World στο Λονδίνο, εγκαινιάζοντας με το απαράμμιλο στυλ και τη λάμψη τους την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Για να κλείσει το σόου, η τετράδα ένωσε τα χέρια στη σκηνή πριν κάνει έναν γύρο γύρω από το Theatre Royal Drury Lane, ενώ η Άνι Λένοξ ερμήνευσε το «Sweet Dreams» Η Κάμπελ φορούσε ένα πράσινο φόρεμα με κοψίματα, ενώ οι υπόλοιπες τρεις επέλεξαν μεταλλικές αποχρώσεις για τα φορέματά τους.

Μετά τον γύρο του θριάμβου- έγιναν δεκτές με έντονο χειροκρότημα και στη συνέχεια τις υποδέχτηκαν ξανά στη σκηνή με μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα και ζητωκραυγές. Η παρουσία των μοντέλων στην εκδήλωση έρχεται μετά την εμφάνισή τους στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue.

«Η αντίδρασή μου ήταν, συμβαίνει πραγματικά αυτό;» είπε η 53χρονη Κάμπελ σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του γυρίσματος. «Ήταν τεράστια χαρά να είμαστε όλοι μαζί στα γυρίσματα με τον Edward (Ένινφουλ) και την Άννα (Ουίντουρ)», πρόσθεσε. «Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στη βιομηχανία της μόδας είναι αυτές οι φιλίες με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», σημείωσε η 57χρονη Κρόφορντ. «Τα μαλλιά, το μακιγιάζ, Έντουαρντ, είναι πραγματικά σαν τη δεύτερη οικογένειά σου».

«Είμαι ευλογημένη που εμφανίστηκα εκείνη τη στιγμή, δεν θα ήθελα να εμφανιστώ κάποια άλλη στιγμή», συνέχισε η Κάμπελ, προσθέτοντας στη συνέντευξη της Vogue, «Υπήρχε μια αδελφότητα εκεί, που οριζόταν από τη φροντίδα και την πίστη: Όταν η μία είναι κάτω, σηκώνεται η άλλη».

Οι τέσσερις «ιέρειες» της πασαρέλας θα πρωταγωνιστήσουν σε μια επερχόμενη ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ με τίτλο The Super Models, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Στο δελτίο τύπου οι διοργανωτές υποσχέθηκαν να δώσουν στο κοινό «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» στα μοντέλα. Οι θεατές θα πάνε «πίσω από την κάμερα και πέρα ​​από την πασαρέλα» για να δουν πώς «κυριάρχησαν στον κόσμο της ελίτ του μόντελινγκ ενώ φωτίζουν έναν δεσμό που από μόνος του άλλαξε τη δυναμική ισχύος μιας ολόκληρης βιομηχανίας», είπε το Apple TV+.

Στο τρέιλερ, η 54χρονη Τέρλινγκτον είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα επανενώθηκε «στα 50 μας». Η Κάμπελ πρόσθεσε: «Βλέπεις τις φωτογραφίες μας, ώστε να νιώθεις ότι μας ξέρεις», προτού αναφερθεί στις φανταχτερές γυναίκες με τις οποίες ξεκίνησε την καριέρα της ως την «εκλεκτή οικογένειά της».

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται επίσης οι Marc Jacobs, Donna Karan, Calvin Klein, Michael Kors, Paul Cavaco, Donatella Versace, η αείμνηστη Vivienne Westwood και πολλοί άλλοι που έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση της βιομηχανίας της μόδας όλα αυτά τα χρόνια.

Το Vogue World, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι μια εκδήλωση για τον εορτασμό της μόδας και των τεχνών. Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα ωφελήσει οργανώσεις παραστατικών τεχνών, όπως το Εθνικό Θέατρο, η Βασιλική Όπερα, η South Bank Sinfonia και η χορευτική εταιρεία Rambert.