ΚΟΣΜΟΣ

Μπέκαμ: Οι φόβοι της μητέρας του όταν γνωρίστηκε με την Βικτόρια Άνταμς

Μπέκαμ: Οι φόβοι της μητέρας του όταν γνωρίστηκε με την Βικτόρια Άνταμς
AP

Η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχεται ότι ανησυχούσε μήπως ο Ντέιβιντ απομακρυνθεί από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν γνώρισε την Βικτόρια

Η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ένα teaser του ντοκιμαντέρ του ποδοσφαιριστή στο Netflix, ανέφερε πως φοβόταν ότι ο γιος της θα «έχανε τα πάντα όταν άρχισε να βγαίνει με τη Βικτόρια Άνταμς».

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, δίνει μια γεύση από την τετραμερή σειρά με τίτλο BECKHAM, η οποία καταγράφει το ταπεινό ξεκίνημα του σταρ από την εργατική τάξη του ανατολικού Λονδίνου μέχρι να γίνει παγκόσμιο ποδοσφαιρικό είδωλο.

Στο δίλεπτο κλιπ που προβάλλεται πριν από την έναρξη της σειράς στις 4 Οκτωβρίου, η 74χρονη Σάντρα μιλάει για την έναρξη του ειδυλλίου του Ντέιβιντ με την Βικτόρια το 1997.

Η μητέρα του Ντέιβιντ παραδέχεται ότι ανησυχούσε μήπως ο Ντέιβιντ απομακρυνθεί από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν η Βικτόρια, η οποία ήταν μέλος του μεγαλύτερου βρετανικού κοριτσίστικου συγκροτήματος Spice Girls, εμφανίστηκε στη σκηνή.

Η Sandra λέει: «Ανησυχούσαμε ότι θα έχανε όλα όσα είχε δουλέψει, επειδή το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρώτο και ξαφνικά δεν ήταν».