ΚΟΣΜΟΣ

Mαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιατί «έφαγε ξύλο» ο Mr Facebook - H φωτογραφία με τα μαυρισμένα μάτια

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ
ΑΡ

Μια φωτογραφία με μαυρισμένα μάτια πόσταρε στο Instagram o δημιουργός του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τονίζοντας πως η εικόνα... μιλά από μόνη της.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιβεβαίωσε στο Instragram πως τα μάτια του είναι μαυρισμένα γιατί… έφαγε ξύλο, διευκρινίζοντας πως η προπόνηση ζίου ζίτσου ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ο 39χρονος συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta μοιράστηκε μια selfie σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή (1/10), δείχνοντας τους δύο νέους τραυματισμούς του. «Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσω το avatar μου», έγραψε στη λεζάντα.

Ο Ζούκερμπεργκ είπε σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 ότι άρχισε να μελετά για πρώτη φορά τη μορφή πολεμικής τέχνης κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδωσε ενέργεια.

«Μετά από μια ή δύο ώρες προπόνησης, ή κύλισης ή πάλης με φίλους ή προπόνησης με διαφορετικούς ανθρώπους, είναι σαν να είμαι έτοιμος να λύσω οποιοδήποτε πρόβλημα στη δουλειά της ημέρας» είπε μεγιστάνας στον παρουσιαστή του podcast Joe Rogan.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης στο podcast ότι προπονείται με τον Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσά και ασημένια μετάλλια στον πρώτο του αγώνα ζίου ζίτσου τον Μάιο.

«Αγωνίσθηκα στο πρώτο μου τουρνουά ζίου ζίτσου και κέρδισα μερικά μετάλλια για την ομάδα Guerrilla Jiu Jitsu", έγραψε στο Facebook εκείνη την εποχή. «Ευχαριστώ τον Dave Camarillo, τον Khai Wu και τον James Terry που με εκπαίδευσαν!»

Ο Zούκερμπεργκ τον Ιούλιο συνεχάρη τον Camarillo για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στο άθλημα. «Είσαι σπουδαίος προπονητής και έχω μάθει τόσα πολλά για τον αγώνα και τη ζωή από την προπόνηση μαζί σου», έγραψε δίπλα σε φωτογραφίες του ίδιου και του προπονητή του.

«Επίσης, τιμή μου που προήχθηκα για να αγωνιστώ στην μπλε ζώνη για την ομάδα @guerrillajjsanjose", πρόσθεσε, δηλώνοντας ότι έκτοτε έχει προχωρήσει από την αρχική λευκή ζώνη»