ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η μητέρα της Shani Look παρακαλούσε για την κόρη της ενώ βεβήλωναν το σώμα της

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η μητέρα της Shani Look παρακαλούσε για την κόρη της ενώ βεβήλωναν το σώμα της
Instagram

«Μας έστειλαν ένα βίντεο, στο οποίο μπορούσα να δω καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κυκλοφορούν γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας», έλεγε η μητέρα της Shani Look 

Η 30χρονη Shani Look βρέθηκε στο λάθος μέρος της λάθος στιγμή. Ήταν και αυτή μία από τα νέα παιδιά που πήγαν στο νότιο Ισραήλ για το πάρτι και έχασαν τη ζωή τους από τα μέλη της Χαμάς.

Η μητέρα της, η Ρικάρντα, ανέφερε στο BBC ότι είδε ένα βίντεο να δείχνει την κόρη της «αναίσθητη σε ένα αυτοκίνητο» μετά τη λήψη. Με μια φωτογραφία της κόρης της στο κινητό της τηλέφωνο η μητέρας της 30χρονης Γερμανίδας tattoo artist είπε σε ένα βίντεο ότι η κόρη της «απήχθη με μια ομάδα τουριστών στο νότιο Ισραήλ από την παλαιστινιακή Χαμάς».

«Μας έστειλαν ένα βίντεο, στο οποίο μπορούσα να δω καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κυκλοφορούν γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας», είπε. «Σας ζητώ να μας στείλετε οποιαδήποτε βοήθεια ή νέα. Σας ευχαριστούμε πολύ», έλεγε η μητέρα της Γερμανίδας.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Shani Look δολοφονήθηκε από μέλη της Χαμάς. Μάλιστα, το πτώμα της 30χρονης Γερμανίδας που λάτρευε τη μουσική και βρέθηκε στο Ισραήλ για το φεστιβάλ μουσικής ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Τα μέλη της Χαμάς κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη - αλλά η ξαδέρφη της επιβεβαίωσε ότι ήταν η Shani.