ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Η αμήχανη στιγμή που πήγε να παίξει μουσική σε πάρτι της F1... χωρίς κόσμο

Πάρις Χίλτον: Η αμήχανη στιγμή που πήγε να παίξει μουσική σε πάρτι της F1... χωρίς κόσμο

Η Πάρις Χίλτον κλήθηκε να παίξει μουσική ως Dj σε after party της F1 ωστόσο μπαίνοντας στον χώρο αντίκρισε μία μισοάδεια πίστα

Viral έχει γίνει βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει την στιγμή που η Πάρις Χϊλτον κάνει τη είσοδό της σε πάρτι για το Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας για να παίξει μουσική, με την αίθουσα να είναι σχεδόν άδεια.

Η 42χρονη νέα μαμά έφτασε στο Virgin Hotel Las Vegas την Παρασκευή 17/11 όπου είχε κληθεί να παίξει μουσική ως Dj όμως μπαίνοντας στον χώρο αντίκρισε μία μισοάδεια πίστα, όπως δείχνει το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από τον λογαριασμό @real.vegas.locals.

«Η ανεκτίμητη στιγμή που η Πάρις Χίλτον συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει κανείς στο after party της F1», αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η Χίλτον ντυμένη με αγωνιστική φόρμα και γυαλιά ηλίου, τα οποία βγάζει για να δει μάλλον λίγο καλύτερα τα άδεια τραπέζια, την ώρα που ένας Dj ανακοίνωνε το σετ της.

Οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός.

«Ο πανικός ξεκίνησε τη στιγμή που έβγαλε τα γυαλιά ηλίου», γράφει κάποιος, ενώ όλλος είπε «Ήρθε αργά και ήταν ακόμα νωρίς». Ένας άλλος χρήστης φάνηκε να συμπάσχει με την Πάρις «Φαίνεται τόσο όμορφη, δυστυχώς κανείς δεν είναι εκεί».

Πάντως υπήρξαν και κάποιοι που είπαν ότι το κλιπ αυτό είναι κάπως παραπλανητικό, καθώς δείχνει μόνο μία πλευρά της αίθουσας, ενώ στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν αρκετός. «Βλέπουμε ανθρώπους εκεί ... Πού είναι το υπόλοιπο βίντεο», σχολίασε κάποιος. «Υπάρχουν και άλλα βίντεο που το δείχνουν γεμάτο», είπε κάποιος άλλος.

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Πάρις Χίλτον με τους followers της από την εν λόγω βραδιά, πράγματι φαίνεται στην αίθουσα να υπάρχει αρκετός κόσμος, που διασκέδασε με τις μουσικές της επιλογές.