ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Εκτέλεσαν πρώην ποδοσφαιριστή της Τορίνο σε τουαλέτες κλαμπ

Ιταλία: Εκτέλεσαν πρώην ποδοσφαιριστή της Τορίνο σε τουαλέτες κλαμπ

Ο νεαρός Ροζολίνο Τσελέσια είχε κόντρα με τους δυο δράστες

Την τελευταία του πνοή άφησε άγρια δολοφονημένος σε τουαλέτες κλαμπ στο Παλέρμο ο 22χρονος Ροζολίνο Τσελέσια, πρώην παίκτης της Τορίνο.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο L'Unione Sarde, ο Τσελέσια και οι δράστες, δυο αδέρφια 17 και 22 ετών, είχαν προσωπική κόντρα και μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα είχαν έρθει στα χέρια.

Ο μικρότερος αδελφός, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται ανήλικος στην Ιταλία, κατηγορείται για φόνο, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός φέρεται να είχε παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου.

Ο άτυχος 22χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του Τράπανι και της Τορίνο πριν επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Παλέρμο.

Συνέχισε να παίζει για τις ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας Marsala, Troina και Parmonval πριν αποσυρθεί.

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε αγρυπνία προς τιμήν του στο Παλέρμο, ενώ η πρώην ομάδα του, η Τορίνο, απέτισε φόρο τιμής στον πρώην παίκτη της με μια συγκινητική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος Urbano Cairo και ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομάδα της Τορίνο συμμερίζονται βαθιά τον πόνο της οικογένειας Τσελέσια για τον θάνατο του Ροζολίνο Τσελέσια, πρώην παίκτη του τομέα νέων της Granata (Τορίνο).

Στους αγαπημένους του, όλους τους συγγενείς και τους πολυάριθμους φίλους, τα συλλυπητήρια και την αγκαλιά του κόσμου της Γκρανάτα».