ΚΟΣΜΟΣ

Νίκη για τον Πικέ: Θα περάσει τα Χριστούγεννα με τους γιους του - Μόνη στο Ντουμπάι η Σακίρα

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές του ζεύγους
Παλιές ευτυχισμένες στιγμές του ζεύγους
ΑΡ

Ο Ζεράρ Πικέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τη νομική νίκη κατά της Σακίρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Ο «Ψυχρός Πόλεμος» ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και τη Σακίρα φαίνεται οτι δεν έχει τέλος. Καθώς η εντεκάχρονη σχέση τους έληξε επεισοδιακά, οι δυό τους προσπάθησαν να γυρίσουν σελίδα το συντομότερο δυνατό. Παρόλα αυτά, οι ζωές τους παραμένουν αλληλένδετες λόγω του κοινού τους παρελθόντος, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τα παιδιά τους, τον Μίλαν και τη Σάσα. Πρόσφατα, ο Πικέ «στρίμωξε» τη Σακίρα όσον αφορά την επιμέλεια των δύο γιων τους.

Μετά τον χωρισμό τους, αποφασίστηκε οτι τα ανήλικα παιδιά τους θα μείνουν με την τραγουδίστρια του «Waka Waka» στο Μαϊάμι, ενώ ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα θα περνούσε δέκα μέρες το μήνα με τους Μίλαν και Σάσα. Ενώ οι δύο αστέρες συζήτησαν τα δικαιώματα επιμέλειας των γιων τους, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με ποιον θα έμεναν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Τώρα που πλησιάζουν λοιπόν τα Χριστούγεννα, ο 36χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας, θέλησε να περάσει τη μέρα με τα παιδιά του και κινήθηκε νομικά για να το πετύχει αυτό. Σύμφωνα με τον Semana, κέρδισε τα δικαιώματα και φέτος ο Μίλαν και ο Σάσα θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τον πατέρα τους.

Πέρυσι ταξίδεψαν στο Ντουμπάι με τη Σακίρα για τις γιορτές, ενώ ο πρώην αμυντικός πέρασε τα Χριστούγεννα με την κοπέλα του, Κλάρα Kία Μάρτι, στη Βαρκελώνη. Κάποια δημοσιεύματα λένε ότι και φέτος η τραγουδίστρια του «Whenever Wherever» σχεδιάζει να περάσει τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, χωρίς όμως τα παιδιά της.

Τα δύο αγόρια έχουν ήδη ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να ξανασμίξουν με τον πατέρα τους και να περάσουν τις διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά τους, Ζοάν Πικέ και Moντσερά Μπερναμπέου. Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν η συμφωνία σημαίνει επίσης ότι θα περάσουν και την Πρωτοχρονιά με τον πατέρα τους ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Πικέ θέλει μια μόνιμη λύση σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο δημοσιογράφος Jordi Martin αποκάλυψε ότι ο Ισπανός στέλνει ισχυρά αιτήματα στην πρώην αγαπημένη του για να έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Δυσκολεύεται να περάσει ποιοτικό χρόνο με το Μίλαν και το Σάσα, καθώς ζουν χιλιόμετρα μακριά. Ο δημοσιογράφος είπε: «Ο Πικέ και η Σακίρα αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των σχολικών διακοπών των παιδιών τους».

«Επίσης δεν μπορούν να συμφωνήσουν να πουλήσουν το σπίτι που έχουν μαζί στη Βαρκελώνη» πρόσθεσε. Πράγματι, τα δικαιώματα επιμέλειας των παιδιών τους δεν είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Ο Πικέ είναι πρόθυμος να πουλήσει το σπίτι που είχαν στη Βαρκελώνη και τώρα αναγκάζει τη Σακίρα να συμφωνήσει στο ίδιο.